När går Blå øjne?

Gamla visningar

Wednesday (25/3)
DR2
21:00-22:00

Blå øjne

Efter attentatet mod børsen og mordet i statsministeriet er det et sønderrevet Sverige, som går til valgurnerne. Både hos Tryghedspartiet og Samlingspartiet er der bekymring for, hvordan valget vil falde ud. Elin og Gunnar kæmper med at få de sidste brikker til at falde på plads og afsløre sammensværgelsen. Simon forsøger at vende tilbage til det liv, han forlod i Uddevalla, men fortiden trænger sig på, da Sofia vender hjem.
Wednesday (18/3)
DR2
21:00-22:00

Blå øjne

Sofia er spærret inde i Veritas' skjulested sammen med den hårdt sårede Mattias. Det begynder at gå op for hende, at både hendes bror og hendes søn er forsvundet. Og at resten af cellen ved mere, end de fortæller hende. Samtidig får Elin hjælp fra uventet hold, men kan hun virkelig stole på sin hjælper?
Wednesday (11/3)
DR2
21:00-22:00

Blå øjne

Midt under Gunnars pressekonference kommer der en besked i en form af et nyhedsflash, som får alle de forsamlede journalisters mobiler til at bippe samtidigt. Veritas har udført et attentat. Men hvad er målet? Hvad er planen? Og hvordan er den forbundet med den femårige dreng, som Simon bevogter?
Wednesday (4/3)
DR2
21:00-22:00

Blå øjne

Der er kun få dage til valget, og alles nerver er på højkant. Elin kæmper for at finde ud af, hvorfor Gunnar løj for hende og på egen hånd fjernede beviserne for Sarahs forsvinden. Hos Tryghedspartiet forsøger man at lægge låg på historien om Olle og Sofia. Og hos Veritas drages Simon mod sin vilje ind i det, da Gustav knytter cellen tættere til sig selv. Gør han det, fordi Mattias' identitet er blevet røbet, eller har Gustav andre motiver?
Wednesday (28/1)
DR2
21:00-22:00

Blå øjne

Mordet på politikeren Annika Nilsson har sendt chokbølger gennem den svenske valgkamp. Tryghedspartiet udnytter hendes død til at vinde sympati, hvilket hendes sørgende datter Sofia finder krænkende. Justitsministerens stabschef Elin Hammar dykker dybere ned i sin forgængers forsvinden. Hun fornemmer, at noget er helt galt. Samtidig lurer der en endnu større fare i baggrunden.
Wednesday (21/1)
DR2
21:00-22:00

Blå øjne

Midt under den svenske valgkamp forsvinder justitsministerens stabschef sporløst. Hendes afløser, Elin Hammar, kastes ind i et spind af løgne og sammensværgelser, da hun forsøger at finde ud af, hvad der er sket. Samtidig ser det fremmedfjendske Tryghedsparti ud til at få stor valgsucces. I Uddevalla forbereder partiets lokale repræsentant, Annika Nilsson, et møde på torvet trods sin søns protester. Han er træt af den had og chikane, som familien udsættes for.