När börjar Paul Hollywoods pajer och desserter?

Gamla visningar

Friday (7/8)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 20 av 20. Säsongsavslutning. Paul Hollywood gästas av tårtdekoratören Adam Cox och tillsammans skapar de en pina colada-tårta som dekoreras med en Paul Hollywood i miniatyr som vilar mot en palm. Paul lagar även kanin- och pancettapajer i portionsstorlekar och en äppel- och ostpaj.
Friday (31/7)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 19 av 20. Paul Hollywood tjuvkikar på ritningarna av Williams och Kates bröllopstårta som tårtdesignern Fiona Cairns står bakom. Paul passar även på att experimentera med skotsk ljunghonung och fish curries.
Friday (24/7)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 18 av 20. Paul Hollywood gör en black pudding sausage plait, en mjuk kaka som är smaksatt med lakrits och en variant av den brittiska desserten black forest trifle.
Friday (17/7)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 17 av 20. Paul Hollywood smakar av några av Storbritanniens starkaste chilifrukter tillsammans med grabbarna i Clifton Chilli Club. De utvalda sorterna används för att baka en cornbread pie. Paul skapar även sockerblommor tillsammans med Peggy Porschen som får dekorera hans moussekaka med jordgubbar.
Friday (10/7)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 16 av 20. Paul Hollywood gästas av kocken Glynn Purnell vars restaurang belönats med en Michelinstjärna. Glynn lagar den kycklingpaj med curry som han älskar att äta till fotbollsmatcherna på lördagar. Paul besöker även Lord Hopetouns skotska egendom där han får lära sig mer om viltpajer.
Friday (3/7)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 15 av 20. Paul Hollywood gästas av kändiskocken Rachel Allen som lagar sina barns favorit, hallon- och kokospudding. Paul tillagar en efterrätt från sin familjs receptbok, paj med brie, tranbär och brioche. Han lagar även en paj med getkött och en skotsk cranachan cheesecake.
Friday (26/6)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 14 av 20. Paul Hollywood får besök av några kvinnor som driver en vägrestaurang i Chippenham. Han imponeras av deras hälsosamma utbud och svänger ihop en bacon- och äggpaj. Den kinesiske kocken Andrew Wong uppskattar Pauls kinesiska chow mein-paj.
Friday (19/6)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 13 av 20. Paul Hollywood lagar kryddstarka pajer tillsammans med kändiskocken och musikern Levi Roots. Pauls bidrag blir en karibisk tarte tatin med banan. Sedan provar han på att använda sjögräs på ett annorlunda sätt och bakar petit choux-bollar med svamp från hemmaplan.
Friday (12/6)
Sjuan
19:00-20:00

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 12 av 20. Paul Hollywood får sällskap av ett par amerikanska bakare som han tävlar mot. Hans skotska buffalo steak pie vinner pajutmaningen överlägset. Han undersöker även en ny jordgubbe som odlas i Kent.
Sunday (7/6)
Sjuan
15:05-16:05

Paul Hollywoods pajer och desserter

Brittisk matlagningsserie från 2013. Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning. Han visar hur man går till väga för att göra perfekta bakverk och efterrätter.Del 11 av 20. Paul Hollywood får besök av kocken Tom Kerridge som delar med sig av sitt favoritrecept, bread and butter pudding på mammas vis. Paul vill inte vara sämre utan återskapar sin egen mammas favoritrecept.