Var visas To brødre?

Gamla visningar

Tuesday (18/11)
DR1
00:55-01:40

To brødre

Rudys hektiske politiske karriere og Julies drikkeri fører ægtefællerne på kollisionskurs. Toms fremtid tegner sig derimod anderledes lys. I en lille sydfransk by fejres alle tiders bryllup. Tom: Nick Nolte. Rudy: Peter Strauss.
Thursday (6/11)
DR1
01:10-01:55

To brødre

Rudy og Julie krydser atter hinandens spor, og sammen overværer de en boksekamp, hvor Tom er i ringen. Rudy forsøger at fastholde forbindelsen til Julie og Tom, men oplever ikke her samme succes som i forretningslivet. Tom er fast besluttet på at frigøre sig fra familien Jordache. Tom: Nick Nolte. Rudy: Peter Strauss.
Wednesday (5/11)
DR1
00:55-01:40

To brødre

Året er 1950, og fremtiden tegner lys for de to brødre. Tom har udsigt til en heftig karriere i bokseringen og et stille liv med kone og barn. Rudy afslutter sin eksamen og stormer målrettet videre. I New York opsøger han barndomskæresten Julie. Tom: Nick Nolte. Rudy: Peter Strauss.
Tuesday (4/11)
DR1
00:45-01:30

To brødre

Rudy tager på skiferie, hvor han får en ide til en virksomhed og møder en pige, hvis far kan finansiere projektet. I Californien forsøger Tom at glemme Clothilde i selskab med den unge Teresa. Det får alvorlige konsekvenser. Tom: Nick Nolte. Rudy: Peter Strauss.
Friday (31/10)
DR1
00:50-01:35

To brødre

Tom er sendt til Californien for at bo hos sin onkel og arbejde i hans værksted. Her forelsker han sig hovedkulds i den irske tjenestepige Clothilde, der imidlertid holdes i stramme tøjler af onklen. Hjemme har Rudy et udbytterigt møde med playboyen Teddy Boylan, og i New York scorer Julie en charmerende kæreste og en lille rolle i et Broadway-stykke. Tom: Nick Nolte. Rudy: Peter Strauss.
Thursday (30/10)
DR1
00:50-01:35

To brødre

Barndomskæresterne Rudy og Julie driver fra hinanden, og Julie havner i favnen hos byens velhavende playboy, Teddy Boylan. Da Tom afslører affæren, vælger han som altid at foretage sig noget tåbeligt. Brødrenes forældre Axel og Mary slider endnu et lag af deres ægteskab, og temperaturen stiger efterhånden til kogepunktet i den problemfyldte familie. Tom: Nick Nolte. Rudy: Peter Strauss.
Wednesday (29/10)
DR1
00:45-01:35

To brødre

Tom er en vild og hårdfør oprører, mens hans arbejdsomme bror Rudy styrer målrettet mod velstand. Ved krigens slutning i 1945 er Rudy splittet mellem barndomskæresten Julies ønske om et frit og syndigt liv i New York og sit eget ønske om en collegeuddannelse. Tom melder sig i rækken af Julies bejlere. Tom: Nick Nolte. Rudy: Peter Strauss.