När går Svenska miljonärer?

Gamla visningar

Wednesday (22/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 206

I detta avsnitt: Slottsparet Anders och Sanna Sydborg bjuder in till extravagant och ovanligt lättklädd maskerad. Gabriella Rogivue tillbringar några sköna semestermånader i sitt hus i Thailand där sonen går i särskild svensk skola. Och kompisarna Anders och Leif-Ivan firar säsongsfinalen av Svenska miljonärer med att prova på att bli programledare. Vi möter sköna svenskar vars förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som de flesta av oss bara kan drömma om. Svensk livsstilsserie från 2012. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Tuesday (21/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 205

I detta avsnitt: Anders Sydborg är i Florida för att hälsa på sin kompis Leif-Ivan Karlsson. Anders har tagit med sig lyxyachten från Sverige och de båda vännerna ger sig ut på en tur för att hitta det perfekta fritidshuset. Gabriella Rogivue förbereder sig för en tre månader lång semester i Thailand och går till gymet för att träna inför "Beach 2012". Och så får vi återse en favorit från förra säsongen, Stig Svedberg, mannen som badar i femhundralappar och som har bestämt sig för att bli rockmusiker. Vi möter sköna svenskar vars förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som de flesta av oss bara kan drömma om. Svensk livsstilsserie från 2012. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Monday (20/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 204

I detta avsnitt: Anders Sydborg åker till Florida för att hälsa på sin kompis Leif-Ivan Karlsson, som hjälper Anders att köpa en äkta Rolls Royce. Gabriella Rogivue flyger till Schweiz för att shoppa och gå till frisören. Vi återser Tåtte Rosén från Orsa som har blivit stenrik på att trycka t-shirts. Tåtte ska nu gifta sig med flickvännen Iloh från Bali och vi får vara med på den annorlunda bröllopsfesten. Vi möter sköna svenskar vars förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som de flesta av oss bara kan drömma om. Svensk livsstilsserie från 2012. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Friday (17/7)
Kanal 5
13:05-14:05

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 203

I detta avsnitt: Anders Sydborg åker till Bahamas och köper en mini-ubåt för cirka 20 miljoner kronor. Gabriella Rogivue festar loss med hårdrocksbandet Motörhead i Göteborg. Leif-Ivan Karlsson guidar oss runt i sitt alldeles egna köpcentrum. I Litauen fortsätter Lasse Diding sin jakt på en Lenin-staty att ställa i Varberg. Vi möter sköna svenskar vars förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som de flesta av oss bara kan drömma om. Svensk livsstilsserie från 2012. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Thursday (16/7)
Kanal 5
12:55-13:55

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 202

I detta avsnitt: Leif-Ivan Karlsson visar den privata bryggan på Tullinge Strand. Här ligger några av hans båtar förtöjda, bland annat en racerbåt för 6.5 miljoner kronor. Anders och Sanna Sydborg på Ållonö Slott tävlar mot varandra i lerduveskytte. Gabriella åker till Göteborg för att shoppa med en väninna och förbereda en fest i sin lyxlägenhet. Den stenrike kommunisten Lasse Diding. Lasse vill anlägga en särskild Lenin-park i sin hemstad Varberg och åker till Litauen för att köpa en gigantisk Lenin-staty. Vi möter sköna svenskar vars förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som de flesta av oss bara kan drömma om. Svensk livsstilsserie från 2012. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Wednesday (15/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 201

I detta avsnitt: Leif-Ivan Karlsson i Tullinge bor i en 22-rumsvilla fylld av guldmöbler och en stor oljemålning föreställande sig själv i finrummet. Gabriella Rogivue från Anderstorp äger ett hotell i Kalmar och två lyxvåningar i Schweiz. Gabriella älskar shopping och samlar på skor, handväskor och sportbilar. Vi återser Anders och Sanna Sydborg. Anders spelar in en hip-hop-låt och en extremt påkostad musikvideo, Gabriella korkar upp champagnen i bubbelpoolen och Leif-Ivan ställer till med vild namnsdagsfest. Vi möter sköna svenskar vars förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som de flesta av oss bara kan drömma om. Svensk livsstilsserie från 2012. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Tuesday (14/7)
Kanal 5
13:05-14:05

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 104

I detta avsnitt: Thomas Wistrand är en galen festfixare som bor i en stor villa i Västerås och gillar galna upptåg. Hans infall får kosta hur mycket som helst - bara det blir roligt. I New York lever stjärnmäklaren Fredrik Eklund den amerikanska drömmen med porsche, privatchaufför och vild shopping. Dessutom får vi återse våra favoriter Anders och Sanna Sydborg på Ållonö Slott. Det är Sannas födelsedag och alla de närmaste vännerna är bjudna till slottet på party. Men vad får Sanna i födelsedagspresent? Vi möter svenska mångmiljonärer som på egen hand skapat sina rikedomar och som lever liv som skulle få vanliga människor att häpna. Deras förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som fullkomligt krossar den svenska jantelagen. Svensk livsstilsserie från 2011. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Monday (13/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 103

I detta avsnitt: Totte Rosén har blivit multimiljonär på att trycka t-shirts. Han bor i en lyxvilla i Orsa och bestämmer sig för att bjuda sin drömkvinna på tidernas dejt. Anders "Kakan" Åhman började som korvgubbe men köper och säljer nu fastigheter och bor på paradisön Bali. Kerstin Florian bor i Los Angeles. Hon flyttade från Sverige för att bli massös och idag äger hon ett spa-imperium och genomgår sex skönhetsbehandlingar om dagen. Anders Sydborg blir utmanad av sin fru Sanna på sportbilsrace. Vi möter svenska mångmiljonärer som på egen hand skapat sina rikedomar och som lever liv som skulle få vanliga människor att häpna. Deras förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som fullkomligt krossar den svenska jantelagen. Svensk livsstilsserie från 2011. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Friday (10/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 102

I detta avsnitt: Gun Nowak är kosmetikadrottning som med sin dotter driver företaget Face. Hon bor vid Hudson-floden utanför New York. Lasse Diding äger Hotell Gästis med tillhörande spa som är populärt både bland golfare och kulturpersonligheter. Lasse har två förråd för sina samlingar. Anchisa "Foki" Wallström från Jokkmokk startade bloggen Fokis och blev Sveriges manga-drottning. Förra året flyttade hon och pojkvännen till Bangkok där de bor högst upp i en skyskrapa. Vi möter svenska mångmiljonärer som på egen hand skapat sina rikedomar och som lever liv som skulle få vanliga människor att häpna. Deras förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som fullkomligt krossar den svenska jantelagen. Svensk livsstilsserie från 2011. Originaltitel: Svenska miljonärer.
Thursday (9/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Svenska miljonärer: Svenska miljonärer - 101

I detta avsnitt: Anders Sydborg har skapat sin förmögenhet bland annat genom att handla med skrot och bor i ett rosa barockslott som han inrett för 30 miljoner kronor och gett till sin fru i bröllopsgåva. Åke Persson driver det framgångsrika företaget Monitor som marknadsför och utvecklar affärssystem. Han har bestämt sig för att dela ut vinsten, över en halv miljard, till de anställda. Stig Svedberg startade sin karriär som 18-åring genom att tvätta heltäckningsmattor. Han köpte sin första hyresfastighet vid 22 års ålder. Idag bor han i ett hus på 700 kvm med inomhuspool. Vi möter svenska mångmiljonärer som på egen hand skapat sina rikedomar och som lever liv som skulle få vanliga människor att häpna. Deras förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och leva liv som fullkomligt krossar den svenska jantelagen. Medverkande: Anders Sydborg, Åke Persson, Stig Svedberg. Svensk livsstilsserie från 2011. Originaltitel: Svenska miljonärer.