Vilken kanal visar SOS Västkust?

Gamla visningar

Friday (19/6)
Kanal 9
11:50-12:50

SOS Västkust: SOS Västkust - 212

I detta avsnitt: Hunnebostrands Räddningstjänst får larm om en brutal frontalkrock där en av förarna sitter fastklämd i sin bil. Ola och Jonas från Öckerö Hjärtrud skyndar till en man som drabbats av mystiska domningar. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 9 18/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Thursday (18/6)
Kanal 9
17:00-18:00

SOS Västkust: SOS Västkust - 212

I detta avsnitt: Hunnebostrands Räddningstjänst får larm om en brutal frontalkrock där en av förarna sitter fastklämd i sin bil. Ola och Jonas från Öckerö Hjärtrud skyndar till en man som drabbats av mystiska domningar. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 9 19/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Thursday (18/6)
Kanal 9
12:00-13:00

SOS Västkust: SOS Västkust - 211

I detta avsnitt: Mikael och Elisabeth från Kungälv Ambulans hjälper en man med hjärtinfarkt. På väg till sjukhuset får de problem med trafik och det blir bråttom att hinna fram i tid. Sjöräddningen på Smögen får larm om ett stort segelfartyg som gått på grund strax utanför Bovallstrand. På plats försöker de bogsera bort fartyget men stöter snabbt på problem. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 9 17/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Wednesday (17/6)
Kanal 9
17:00-18:00

SOS Västkust: SOS Västkust - 211

I detta avsnitt: Mikael och Elisabeth från Kungälv Ambulans hjälper en man med hjärtinfarkt. På väg till sjukhuset får de problem med trafik och det blir bråttom att hinna fram i tid. Sjöräddningen på Smögen får larm om ett stort segelfartyg som gått på grund strax utanför Bovallstrand. På plats försöker de bogsera bort fartyget men stöter snabbt på problem. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 9 18/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Wednesday (17/6)
Kanal 9
11:55-12:55

SOS Västkust: SOS Västkust - 210

I detta avsnitt: Poliserna Peter och Mattias får fullt upp när en bil som läcker gas stoppar trafiken. Jim och Elisabeth från Kungälv Ambulans hjälper en familj som sörjer en nära anhörig. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 9 16/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Tuesday (16/6)
Kanal 9
17:00-18:00

SOS Västkust: SOS Västkust - 210

I detta avsnitt: Poliserna Peter och Mattias får fullt upp när en bil som läcker gas stoppar trafiken. Jim och Elisabeth från Kungälv Ambulans hjälper en familj som sörjer en nära anhörig. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 9 17/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Tuesday (16/6)
Kanal 9
11:55-12:55

SOS Västkust: SOS Västkust - 209

I detta avsnitt: Henrik och Mattias från Öckerö Ambulans hjälper en 15-årig kille som krockat med sin moped. Robert och Maria från Kungshamn Ambulans gör sitt bästa för att lugna en äldre man med stora andningssvårigheter på väg in till akutmottagningen. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 9 15/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Monday (15/6)
Kanal 9
17:00-18:00

SOS Västkust: SOS Västkust - 209

I detta avsnitt: Henrik och Mattias från Öckerö Ambulans hjälper en 15-årig kille som krockat med sin moped. Robert och Maria från Kungshamn Ambulans gör sitt bästa för att lugna en äldre man med stora andningssvårigheter på väg in till akutmottagningen. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 9 16/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Friday (12/6)
Kanal 9
11:45-12:45

SOS Västkust: SOS Västkust - 208

I detta avsnitt: Jonas och Andreas från Torslanda Ambulans får larm om en cykelolycka. Carina och Jerry från Kungshamn Ambulans hjälper en kvinna som drabbats av yrsel och andnöd. På plats så upptäcker de att det inte är hennes enda problem. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 9 11/6. Originaltitel: SOS Västkust.
Thursday (11/6)
Kanal 9
17:00-18:00

SOS Västkust: SOS Västkust - 208

I detta avsnitt: Jonas och Andreas från Torslanda Ambulans får larm om en cykelolycka. Carina och Jerry från Kungshamn Ambulans hjälper en kvinna som drabbats av yrsel och andnöd. På plats så upptäcker de att det inte är hennes enda problem. Vi följer räddningstjänstens hjältar under de dramatiska uppdragen för att rädda liv i Göteborgs skärgård och Bohuslän under de hektiska sommarveckorna. När sommaren kommer invaderas området av hundratusentals turister och räddningstjänsten arbetar dygnet runt med att undsätta de människor som får semesterdrömmen krossad när de drabbats av båtolyckor, bilolyckor, akuta sjukdomsfall, bränder eller andra nödsituationer. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 9 12/6. Originaltitel: SOS Västkust.