Vilken kanal visar The Mindy Project?

Gamla visningar

Saturday (20/6)
TV3
05:10-05:35

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Dannys exfru, Christina, kommer tillbaka till New York för att konfrontera honom med ett brev han har skrivit till henne. Morgan erkänner att han har skrivit brevet och får sparken.
Saturday (20/6)
TV3
04:50-05:10

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Läkarna ska hålla en medicinsk konferens i Santa Fe och Mindy får reda på att hennes före detta pojkvän Josh vill träffa henne där.
Thursday (18/6)
TV3
04:55-05:20

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Mindy återförenas med pojken hon delade sin första kyss med (Seth Rogen). De minns sin vackra tid vid det judiska sommarlägret, och snart väcks romansen på nytt.
Monday (15/6)
TV3
04:55-05:20

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Casey berättar för Mindy att han ska flytta till Haiti i ett år och Mindy blir förtvivlad. Hon går till en collegefest där hon möter sin före detta pojkvän, Tom.
Saturday (13/6)
TV3
05:10-05:35

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Mindy åker till Haiti på ett volontäruppdrag med Casey. Danny och hans före detta fru, Christina, arrangerar en fest som de sent kommer att glömma.
Saturday (13/6)
TV3
04:50-05:10

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Mindy dejtar en präst och går till kyrkan där hon erkänner att hon är självisk. Därför går hon med på att volontärarbeta under en utflykt för ett kvinnofängelse.
Friday (12/6)
TV3
04:55-05:20

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Under en utekväll möter Mindy en man som visar sig vara prostituerad. Hon undviker honom, men inser snart att hon behöver en dejt inför middagen hos Danny och Alex.
Thursday (11/6)
TV3
04:55-05:20

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Danny ertappas med att stjäla smärtstillande tabletter från jobbet. Joshs före detta flickvän, som förstörde Mindys julfest, ber Mindy om tillåtelse att flytta till samma kvarter som henne.
Wednesday (10/6)
TV3
05:10-05:35

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Mindy tror att hon ska fira sin födelsedag på en blindträff, men det visar sig vara en överraskningsfest. Hennes presenter får henne dock att känna sig som en misslyckad nolla.
Monday (8/6)
TV3
05:05-05:30

The Mindy Project

Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. Bakom The Mindy Project återfinner vi Mindy Kaling, känd från den amerikanska versionen av The Office. Hon skriver manus, producerar och har också huvudrollen. Dessutom är Mindy Lahari delvis baserad på Kalings egen mamma. Mindy erbjuds en roll som medicinsk expert på de lokala nyheterna och ber om hjälp på oväntat håll. Samtidigt kommer Beverly tillbaka till kontoret.