Var visas Persons unknown?

Gamla visningar

Friday (19/6)
TV4
00:55-01:55

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 13 av 13. Säsongsavslutning. Kat och Renbe får reda på att Janet har lyckats fly och befinner sig på ett sjukhus i San Francisco. De beger sig dit men polisen är dem på spåren.
Thursday (18/6)
TV4
03:00-04:05

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 12 av 13. Fångarnas situation blir ohållbarn när de inte längre får mat eller vatten. Samtidigt går Renbe och Kat till en läkare med det enda bevis de har kvar.
Tuesday (16/6)
TV4
03:30-04:40

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 11 av 13. Janet bestämmer sig för att försöka förföra Ulrich i ett försök att fly från staden. Samtidigt kommer Bill och Charlie underfund med både varandra och staden.
Thursday (11/6)
TV4
01:00-01:55

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 10 av 13. Den nya nattportieren visar sig vara en tyrann som låser in främlingarna på hotellet. Samtidigt upptäcker Kat och Renbe en övergiven kopia av staden.
Wednesday (10/6)
TV4
03:00-04:05

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 9 av 13. Joe återvänder till staden men hävdar att han lider av minnesförlust och inte alls kommer ihåg de andra fångarna. Medan de andra diskuterar vad de ska göra med honom ändrar högkvarterets chef sin taktik. Kat och Renbe försöker fly från San Nicasio för att hitta svaren på sina frågor.
Friday (5/6)
TV4
01:00-01:55

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 8 av 13. Joe, Graham och Bill tvingas konfrontera sitt förflutna. Samtidigt försöker Renbe och Kat hitta den person som lyckats fly från programmet.
Thursday (4/6)
TV4
01:00-01:55

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 7 av 13. Joe erkänner allt för Janet. Samtidigt försöker Renbe, Kat och Stefano hitta Janet genom att söka upp Joe.
Wednesday (3/6)
TV4
01:00-01:55

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 6 av 13. Joe blir sjuk och Erika vägrar att ge honom botemedlet om han inte svarar på hennes frågor. När Renbe och Kat reser till Rom för att vara med på Toris begravning möter de en man som kan ge dem svar om Toris far.
Tuesday (2/6)
TV4
01:00-01:55

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 5 av 13. En fånge får lämna staden och en ny person, Erika, dyker upp. Samtidigt inser Renbe att det ligger mer än en vanlig kidnappning bakom Janets försvinnande.
Friday (29/5)
TV4
01:00-01:55

Persons unknown

Amerikansk dramaserie från 2010. Sju främlingar vaknar upp i en övergiven stad. De övervakas av säkerhetskameror och alla försök att fly misslyckas. För att överleva måste de lita på varandra. Men frågan är vem de kan lita på när de inte vet vilka de andra är.Del 4 av 13. Tori försöker förföra nattvakten i ett desperat försök att fly. Kat och Gomex får reda på vilken koppling Renbe har till Janet.