När börjar Emily Owens, M.D.?

Gamla visningar

Sunday (28/6)
Kanal 11
11:30-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 13 Emily and... the Leap

I detta avsnitt: Emily bestämmer sig för att ha ett förhållande med Micah men det blir komplicerat när Will får veta det och blir svartsjuk. Micahs syster kommer till stan efter att fått veta sanningen om deras mor. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (21/6)
Kanal 11
11:30-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 12 Emily and... the Perfect Storm

I detta avsnitt: Sjukhuset blir överfullt när en busslast med skadade människor anländer. Tyra är trött på sin pappas låga förtroende för hennes läkarkunskaper, men deras relation förbättras när de tvingas utföra ett akut kejsarsnitt tillsammans. Will och Emily samarbetar i hemlighet och Cassandra misstänker att Will har känslor för Emily. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (14/6)
Kanal 11
11:30-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 11 Emily and... the Teapot

I detta avsnitt: Will, Cassandra och Emily är de tre kvarvarande kandidaterna till en position som forskarassistent hos Dr Bandari och känslor blir sårade när mentorn ber dem avslöja varandras brister. Emily försöker komma på hur en av hennes patienter kan ha en kula inbäddad i lungan utan att ha något tecken på skottskada. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (7/6)
Kanal 11
11:30-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 10 Emily and... the Social Experiment

I detta avsnitt: Dr Aquino återvänder till sjukhuset efter ett års frånvaro. Innan han börjar arbeta igen kräver sjukhuschefen att han blir sams med Dr Bandari. Emily försöker få bekräftat att Will blev svartsjuk på hennes senaste dejt, och Tyra erbjuder sig att lära henne flirtandets ädla konst. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (31/5)
Kanal 11
11:35-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 9 Emily and¶ the Love of Larping

I detta avsnitt: Emily går på dejt med Cassandras kompis, men dejten får ett hastigt slut. Dr Bandari tar hand om en utarbetad affärskvinna som vägrar dra ned på arbetstakten, trots hjärtattacken. När kvinnans make avslöjar att han planerar att lämna sin fru så fort hon hämtat sig, börjar doktorn fundera över hur hennes eget äktenskap mår. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (24/5)
Kanal 11
11:35-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 8 Emily and¶ the Car and the Cards

I detta avsnitt: En ung kvinna som varit med om en bilolycka kommer till akuten och personalen är övertygade om att pojkvännen orsakat olyckan, något som väcker obehagliga minnen hos Will. Emily tar hand om en cancerpatient som vägrar behandling, och Will försöker förbereda sig inför tentan, men vet inte om han ska använda Cassandras eller Emilys studiemetod. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (17/5)
Kanal 11
11:35-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 7 Emily And¶ The Good And The Bad

I detta avsnitt: Sjukhusets omtyckta blomsterbud kollapsar och Emily försöker ta reda på vad han lider av. Dr Dupre försöker fixa den skadade relationen till dottern Tyra och Emily hamnar mitt emellan när de båda vänder sig till henne för stöd. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (10/5)
Kanal 11
11:35-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 6 Emily And¶ The Question Of Faith

I detta avsnitt: Emily är ärlig när hon fyller i lärarutvärderingen av Dr Bendari, men får panik när hon inser att Dr Bendari läser alla utvärderingar själv - och hon försöker ta tillbaka pappret. Will ber Cassandra att vara snäll mot Emily, och Tyra får reda på något hon inte ville veta om sin pappa. När Tyra inser att Emily undanhållit sanningen för henne hämnas hon genom att berätta för Cassandra att Emily bett Will att inte dejta henne. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (3/5)
Kanal 11
11:35-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 5 Emily And... The Tell-tale Heart

I detta avsnitt: En pinsam incident med en drogpåverkad patient gör Emily mycket generad. Hon försöker följa Dr Bendaris råd och bli lite tuffare. Samtidigt har Cassandra börjat behandla henne bättre, i hopp om att komma närmare Will. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..
Sunday (26/4)
Kanal 11
11:35-12:25

Emily Owens, M.D.: Emily Owens, M.D. - 4 Emily And... The Predator

I detta avsnitt: Emily och Micah kämpar för att hjälpa en patient som akut behöver en ny njure. De blir mycket överraskade när patienten tackar nej till en njure som hennes nyblivne make vill ge henne. Emily får chansen att hjälpa till vid ett mycket svårt ingrepp och försöker hindra Cassandra och Will från att få tid på tu man hand. Emily Owens är en nyutexaminerad läkare som gör sitt första år som AT-läkare på ett sjukhus i Denver. Hon får chansen att jobba med en framstående kardiolog, men inser snart att livet på sjukhuset innehåller lika mycket intriger som en högstadieskola. Särskilt när hennes gamla plågoande från högstadiet, Cassandra, finns i hennes vardag igen. Och när Will, hennes förälskelse från läkarutbildningen, ständigt finns i hennes närhet och gör förvirringen total. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Originaltitel: Emily Owens, M.D..