När börjar The Crazy Ones?

Gamla visningar

Tuesday (24/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). Sydneys mor har den avgörande rösten när Lewis, Roberts + Roberts får erbjudande om att bli uppköpta.
Monday (23/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). Gordon får reda på att han är stjärnan i Simons kampanj för att stoppa stängningen av ett bibliotek.
Thursday (19/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). I kölvattnet av Gordons och hans partners uppbrott blir Simon desillusionerad vad gäller hans egna relation.
Wednesday (18/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). Zach lovar mer än han kan hålla och måste därför försöka övertala Brad Paisley att sjunga en jingel skriven av Danny Chase.
Tuesday (17/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). När Andrews syster besöker kontoret för att fira Irlands nationaldag leder det bara till att Simon hatar högtiden ännu mer.
Monday (16/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). Simon har stor lust att bli morfar och blandar sig därför i Sydneys förhållande. Andrew och Zach tar reda på om de kan jobba ihop med olika partners.
Thursday (12/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). Simon arrangerar en bar mitzvah för sin klients son, men högtiden kan bli förstörd när Zach träffar en gammal flamma.
Wednesday (11/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). Simon hamnar i ett dilemma när han ombeds att lovprisa en jingelskribent som många starkt ogillar.
Tuesday (10/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). Andrew och Zach försöker att bygga upp Simons självförtroende efter att han förlorar en kreativitetstävling. Sydney funderar på om hon har blivit lite väl knuten till sitt husdjur.
Monday (9/3)
TV6
07:35-08:00

The Crazy Ones

Oscarsvinnaren Robin Williams gör comeback i denna galna arbetsplatskomedi. Möt reklambossen Simon Roberts, vars märkliga arbetssätt säkerligen hade fått honom avskedad - om han inte själv vore chef. Simon driver en reklambyrå som ansvarar för några av världens största varumärken. Men allra viktigast för honom är att ha dottern Sydney (Sarah Michelle Gellar) vid sin sida. Som kollega är Sydney hans raka motsats. Hon är skärpt, organiserad och angelägen att bygga upp sin karriär, men tvingas ständigt att agera förälder till sin barnslige far. I samma företag jobbar den stilige Zach, den vackra och listiga assistenten Lauren, samt den kreativt ansvarige Andrew - som är lika hårt arbetande som han är neurotisk. Med teamets och dotterns hjälp kämpar Simon för att briljera i reklamvärlden - och kunderna tycks vilja köpa allting det galna gänget har till försäljning. Komediserien är skapad av David E Kelly (”Ally McBeal”, ”Boston Legal”). De flesta ligger hemma med influensa så Lauren måste ta ansvaret för en viktig klient som står inför en PR-kris.