När börjar Trinny & Susannah stylar om Sverige?

Gamla visningar

Wednesday (23/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 8 av 10. Trinny och Susannah åker till Karlskrona och träffar Marianne som genomgått en gastric bypass-operation. Trots att hon gått ner 48 kilo känner hon sig inte smal utan enbart gammal, något som fått hennes självförtroende att dala. Susannah försöker få henne på andra tankar.
Tuesday (22/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 7 av 10. Michaelas pappa försökte ta livet av henne när hon var liten. Mamman var ofta sjuk och Michaela bodde i perioder på barnhem. På grund av hennes tuffa liv har hon låg självkänsla och Susannah försöker få Michaelas insida att synas även på utsidan.
Wednesday (16/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 6 av 10. Trinny och Susannah är i Falsterbo där de träffar 60-åriga Gunilla. Hon är en sprudlande glad kvinna som älskar färgen gult. De träffar även Lina som varit singel i sju år och som längtar efter en relation. Hon jobbar mycket och brukar alltid gå klädd i samma jeans.
Tuesday (15/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 5 av 10. Trinny och Susannah träffar före detta punkaren Maria i Alingsås som vill visa upp en mer kvinnlig sida. Förskolläraren Linda känner sig som en lantis när hon träffar sina vänner i Göteborg och önskar sig lite mer självförtroende.
Wednesday (9/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 4 av 10. Trinny och Susannah reser till Kalmar där de bland andra träffar 28-åriga Sofia. Hon var svårt mobbad under sin uppväxt och har även flera destruktiva förhållanden bakom sig. Susannah tycker att det är dags för Sofia att acceptera sig själv för den hon är.
Tuesday (8/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 3 av 10. Trinny och Susannah träffar kvinnor i Marstrand som är i behov av en makeover. Bland andra möter de arbetssökande Merit vars självförtroende är i botten och ensamstående mamman Marina som haft en tuff uppväxt. Hon vill bejaka sin kvinnliga och mjuka sida och ber stylisterna om råd.
Wednesday (2/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 2 av 10. Stylisterna befinner sig i Borgholm. Där tar de sig an Carina som har haft några tuffa år. Hon behöver stärka sitt självförtroende igen. Vältränade Ameli ogillar att handla kläder på grund av sina breda axlar. Saga berättar om sin tuffa uppväxt med elaka fosterföräldrar och missbruk.
Tuesday (1/9)
Sjuan
21:00-22:00

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2015. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 1 av 10. Reprisstart. Trinny och Susannah befinner sig i Ullared. De hjälper bland andra Evelina som klär sig i svart och jämför sig själv med fotomodeller hon ser på tv. Martina har nyligen genomgått ett gastric bypass-ingrepp och tappat över 50 kilo i vikt. Hon behöver kläder som ger henne energi.
Tuesday (18/8)
Sjuan
10:50-11:50

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2014. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Stylisterna beger sig till Stockholm och träffar rehabassistenten Rose-Marie som behöver klä sig mer elegant, tatueraren Christina som får hjälp att klä sig mer kvinnligt och Linda vars dotter föddes med ett hjärtfel.
Monday (17/8)
Sjuan
10:55-11:55

Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2014. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover. I varje program besöker duon en svensk stad för att styla om personer som behöver en nystart.Del 9 av 10. Stylisterna beger sig till Växjö och träffar Ulrika som nyligen separerat, Cecilia som slåss för rätten till sin son och modestudenten Evelina som behöver ny inspiration.