Var visas Stolthed og fordom?

Gamla visningar

Sunday (14/6)
DR1
21:50-23:30

Stolthed og fordom

Elizabeth Bennet er begyndt at se Darcy i et andet lys, men en skandale er under opsejling, som truer deres gryende forelskelse. Elizabeth yngste søster, Lydia, er stukket af sammen med Wickham, og det er tvivlsomt, om han har i sinde at gifte sig med hende. Elizabeth Bennet: Jennifer Ehle. Mr. Darcy: Colin Firth. Jane Bennet: Susannah Harker.
Sunday (7/6)
DR1
21:45-23:30

Stolthed og fordom

Ungkarlene Darcy og Bingley rejser ganske uventet tilbage til London. Det gør ikke Elizabeth Bennet mildere stemt over for den flotte, men tilknappede Darcy. Hendes søster Jane er sønderknust over nyheden om, at Bingley er rejst, og Elizabeth opfatter miseren som Darcys skyld. Elizabeth Bennet: Jennifer Ehle. Mr. Darcy: Colin Firth. Jane Bennet: Susannah Harker.
Sunday (31/5)
DR1
22:20-23:55

Stolthed og fordom

Mrs. Bennetts mål i livet er at få sine fem døtre gift. Da de rige ungkarle Darcy og Bingley flytter til egnen, øjner hun fluks en chance for at få afsat et par af døtrene. Den ældste, Jane, bliver straks betaget af den rare Bingley. Det er derimod ikke just kærlighed ved første blik, da den næstældste datter, Elizabeth, møder den flotte, men tilknappede og tilsyneladende arrogante Darcy. Elizabeth Bennet: Jennifer Ehle. Mr. Darcy: Colin Firth. Jane Bennet: Susannah Harker.
Friday (25/4)
DR2
20:00-22:00

Stolthed og fordom

Mrs. Bennets mål i livet er at få sine fem døtre gift så godt som muligt. Hendes livs trøst er visitter og sladder. Da de to velhavende ungkarle Darcy og Bingley flytter til nabolaget, øjner hun straks en chance for at få afsat et par af sine døtre. Men mens den ældste datter, Jane, straks bliver betaget af den venlige og behagelige Bingley, frastødes den næstældste datter Elizabeth af den ubehagelige og arrogante Darcy. Og Elizabeth vil kun giftes af kærlighed. Elizabeth Bennet: Keira Knightley. Mr. Darcy: Matthew Macfadyen. Jane Bennet: Rosamund Pike. Mr. Bennet: Donald Sutherland. Instruktion: Joe Wright.