Vilken kanal visar Massmorden ingen glömmer?

Gamla visningar

Monday (9/2)
Sjuan
18:00-19:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 11 av 12. David Copeland blev mobbad som barn och influerades senare i livet av högerextremister. Han detonerade tre bomber i London och tre personer miste livet.
Tuesday (3/2)
TV4 Fakta
18:00-19:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 7 av 12. Ögonvittnen, före detta kollegor och experter berättar om George Emil Banks, en fängelsevakt som 1982 mördade 13 människor, däribland sina egna barn. Genom dessa vittnesmål sammanställs Banks liv innan massakern i ett försök att förklara hans handlingar.
Monday (2/2)
TV4 Fakta
18:00-19:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 6 av 12. I april 1999 mördade Dylan Klebold och Eric Harris tolv skolkamrater och en lärare i Columbine High School innan de tog sitt eget liv. Ögonvittnen beskriver massakern med medverkan av bland andra Kate Battan, huvudutredaren i fallet och kriminologen professor Jack Levin.
Friday (30/1)
TV4 Fakta
17:50-18:50

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 5 av 12. År 2011 försökte Jared Lee Loughner mörda kongressledamoten Gabrielle Giffords i närheten av Tucson, Arizona. Hon träffades av kulor från Loughners vapen och skadades svårt. Loughner sköt också många andra runt omkring, bland annat en domare och en nioårig flicka. Sex människor dog och 13 skadades.
Thursday (29/1)
TV4 Fakta
18:00-19:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 4 av 12. Under en tremånadersperiod mördade Andrew Cunanan minst fem människor i tre olika amerikanska delstater. Hans sista offer blev Gianni Versace i Florida. Några dagar senare tog han sitt eget liv. Vad som drev honom till dåden är dock oklart.
Wednesday (28/1)
TV4 Fakta
18:00-19:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 3 av 12. Om Raoul Moat som sköt sin före detta flickvän och hennes nye pojkvän. Pojkvännen dog. När sedan jakten på Moat drog i gång sköt han en polis och gjorde honom blind. Bärsärkagången slutade med att Moat tog sitt eget liv efter utdragna förhandlingar med polisen.
Tuesday (27/1)
TV4 Fakta
18:00-19:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 2 av 12. Om seriemördaren Stephen Wright, som mördade fem prostituerade kvinnor på fem dagar i Suffolk i december 2006. Han dömdes till livstids fängelse.
Monday (26/1)
TV4 Fakta
18:00-19:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 1 av 12. Reprisstart. Om Anders Behring Breiviks terrorattack i Norge 2011. Han sprängde en bomb i regeringskvarteret i Oslo med åtta dödsoffer som resultat innan han åkte till ön Utöya där han sköt ihjäl 69 personer.
Sunday (18/1)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 12 av 12. Säsongsavslutning. År 2006 går Jennifer San Marco till attack på sina före detta kollegor och en gammal granne. Hon skjuter och dödar sju personer innan hon tar sitt eget liv i Goleta, Kalifornien. Kriminologer, ögonvittnen och tidigare skolkamrater intervjuas.
Saturday (17/1)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Massmorden ingen glömmer

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien berättar de sanna historierna om några av vår tids värsta massmord. Genom vittnesmål och presentation av fysisk bevisning skildras brott som skolskjutningen på Columbine High School i USA och terrorattacken på Utöya i Norge, allt i jakten på motiven till de våldsamma dåden.Del 11 av 12.