Vilken kanal visar A gifted man?

Gamla visningar

Friday (30/1)
Sjuan
03:55-05:00

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 16 av 16. Michael återförenas med en gammal vän som lider av en ovanlig sjukdom.
Friday (23/1)
Sjuan
04:00-05:00

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 15 av 16. Michaels barndomskärlek Lily dyker upp på kliniken med vad som ser ut som en bestående hjärnskada. Michael gör allt han kan för att rädda henne. Zeke får höra att hans bästa väns cancer har återvänt. Michael och E-Mo pratar om Anna.
Friday (16/1)
Sjuan
03:55-05:05

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 14 av 16. En popstjärna och en ung flicka får ovanliga men liknande symptom under samma dag. Läkarna försöker lista ut vad som är den gemensamma nämnaren.
Friday (9/1)
Sjuan
03:40-04:35

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 13 av 16. Michaels vittnesmål får avgörande betydelse när en man som startat en mordbrand frias från anklagelserna. Mannen hade en hjärntumör som gjorde att han inte kunde kontrollera sina impulser. Men vittnesmålet får konsekvenser när mamman till en av de personer som dog i branden dyker upp på kliniken.
Friday (19/12)
Sjuan
04:00-05:10

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 12 av 16. Michael räddar livet på en man som var på väg att drunkna och inser snart att mannens identitet är okänd. Kate upptäcker att den unga kvinna som hon varit mentor åt kämpar med ett allvarligt problem.
Friday (12/12)
Sjuan
04:10-05:05

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 11 av 16. Michael och E-Mo är oense om hur de bäst ska behandla en patient som har en hjärntumör. En tonåring föder på kliniken, men direkt efter att förlossningen är över springer hon därifrån och lämnar kvar spädbarnet.
Friday (5/12)
Sjuan
04:10-05:05

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 10 av 16. När Michael tar hand om sina patienter på kliniken under en snöstorm börjar han visa symptom på en allvarlig sjukdom som kräver omedelbar operation.
Friday (28/11)
Sjuan
04:00-05:05

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 9 av 16. Michael behandlar en blivande brud som svimmat under en middag. Det visar sig att hennes mor har symptom för något mycket mer allvarligt än så. Kate och Michael samarbetar för att rädda en patient som drabbats av ett dödligt virus.
Friday (21/11)
Sjuan
04:00-05:00

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 8 av 16. Rita ser fram emot att tillbringa thanksgiving tillsammans med sin son Lenny Jr efter att han tillfälligt återvänder hem från kriget. Men när han råkar ut för en motorcykelolycka förvandlas glädjen till fasa. Michael ställs i en svår position när Rita insisterar att han utför en riskabel operation.
Friday (7/11)
Sjuan
04:00-05:00

A gifted man

Amerikansk dramaserie från 2011. Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter. Men när hans döda före detta fru plötsligt uppenbarar sig tar hans liv en ny vändning. Han tar över hennes klinik som hjälper de utsatta i samhället och får en ny syn på livet.Del 6 av 16. Michaels vän George drabbas av svår andnöd. Efter några tester börjar de misstänka att George kan ha hiv på grund av ett tidigare drogproblem. George blir bestört när han får höra om misstankarna och rymmer från sjukhuset.