Vilken kanal visar Grand Designs Australien?

Gamla visningar

Monday (22/6)
Kanal 9
10:50-11:55

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 410 Dynnyrne Curved House

I detta avsnitt: Hippisarna Cole och Jane Bradshaw köpte en bit mark på en ovanligt brant plats som bara en landskapsarkitekt kan älska, i det kuperade Dynnyrne i Hobart. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Från Kanal 9 19/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Friday (19/6)
Kanal 9
15:45-16:55

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 410 Dynnyrne Curved House

I detta avsnitt: Hippisarna Cole och Jane Bradshaw köpte en bit mark på en ovanligt brant plats som bara en landskapsarkitekt kan älska, i det kuperade Dynnyrne i Hobart. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Även Kanal 9 22/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Friday (19/6)
Kanal 9
10:45-11:50

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 409 King island whale tail

I detta avsnitt: Förankrad i mitten av Bass sund, mellan Australien och Tasmanien, och utsatt för de våldsamma vindarna från haven Roaring Forties, är King Island så långt från tropikerna man kan komma i Australien. Ändå har konstnärerna Di och Andrew Blake bestämt sig för att bygga ett hus där. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Från Kanal 9 18/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Thursday (18/6)
Kanal 9
15:50-17:00

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 409 King island whale tail

I detta avsnitt: Förankrad i mitten av Bass sund, mellan Australien och Tasmanien, och utsatt för de våldsamma vindarna från haven Roaring Forties, är King Island så långt från tropikerna man kan komma i Australien. Ändå har konstnärerna Di och Andrew Blake bestämt sig för att bygga ett hus där. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Även Kanal 9 19/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Thursday (18/6)
Kanal 9
10:55-12:00

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 408 Hunters hill textural

I detta avsnitt: Daniela Turrin, Niran Peiris och deras son Calum gör något ingen på deras historiska gata i den prestigefyllda Sydney-förorten Hunters Hill har gjort förut. De river sitt gamla hus för att bygga ett mindre. De menar att en familj som tillbringar tid tillsammans förblir tillsammans. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Från Kanal 9 17/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Wednesday (17/6)
Kanal 9
15:55-17:00

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 408 Hunters hill textural

I detta avsnitt: Daniela Turrin, Niran Peiris och deras son Calum gör något ingen på deras historiska gata i den prestigefyllda Sydney-förorten Hunters Hill har gjort förut. De river sitt gamla hus för att bygga ett mindre. De menar att en familj som tillbringar tid tillsammans förblir tillsammans. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Även Kanal 9 18/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Wednesday (17/6)
Kanal 9
10:50-11:55

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 407 Ilford sheep station

I detta avsnitt: För tretton år sedan köpte Meredith och Matt en gammal fårstation för att ha en plats att fly till från sina hektiska liv som läkare i storstaden Sydney. Nu vill de bygga ett nytt hus till familjen av material som finns i närmiljön. Men det isolerade läget innebär problem. Meredith får ta på sig rollen som projektledare eftersom ingen vill pendla ut till bygget. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Från Kanal 9 16/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Tuesday (16/6)
Kanal 9
15:55-17:00

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 407 Ilford sheep station

I detta avsnitt: För tretton år sedan köpte Meredith och Matt en gammal fårstation för att ha en plats att fly till från sina hektiska liv som läkare i storstaden Sydney. Nu vill de bygga ett nytt hus till familjen av material som finns i närmiljön. Men det isolerade läget innebär problem. Meredith får ta på sig rollen som projektledare eftersom ingen vill pendla ut till bygget. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Även Kanal 9 17/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Tuesday (16/6)
Kanal 9
10:50-11:55

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 406 Forest lodge eco

I detta avsnitt: Chris och Belinda har köpt den lilla plätten mark precis bredvid sitt eget kulturmärkta hus i Sydneys Forest Lodge. Markbiten är bara knappt fyra meter bred, men paret vill göra det mesta av sin lilla utbyggnad. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Från Kanal 9 15/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.
Monday (15/6)
Kanal 9
15:55-17:00

Grand Designs Australien: Grand Designs Australia - 406 Forest lodge eco

I detta avsnitt: Chris och Belinda har köpt den lilla plätten mark precis bredvid sitt eget kulturmärkta hus i Sydneys Forest Lodge. Markbiten är bara knappt fyra meter bred, men paret vill göra det mesta av sin lilla utbyggnad. Vi möter människor i Australien som låter sina drömmar bli verklighet genom att bygga fantastiska och många gånger annorlunda bostäder. Vi följer projekten den långa vägen från planeringsstadiet till färdiga hem. Även Kanal 9 16/6. Originaltitel: Grand Designs Australia.