Var visas The good wife?

Gamla visningar

Monday (21/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 22 av 22. Säsongsavslutning. Alicia måste bestämma sig för vad som ska bli nästa steg i hennes karriär. När hon får ett mystiskt telefonsamtal från en klient upptäcker hon att han gripits av polisen och hålls gömd på okänd plats.
Friday (18/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 21 av 22. Alicia tittar närmare på ett tidigare fall på en klients begäran, något som framkallar minnen från när hon började sin bana som advokat.
Thursday (17/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 20 av 22. Alicia tvingas avgå som distriktsåklagare när en röstskandal uppdagas. Diane och Cary blir anlitade av R.D. för att ta sig an ett par ultrakonservativa advokater.
Wednesday (16/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 19 av 22. När misstankar om valfusk dyker upp i valet till distriktsåklagare tar Eli och Alicia hjälp av advokaten Spencer Randolph för att stoppa en omräkning av rösterna. Diane upptäcker att hon av misstag använt sig av falska bevis under Carys rättegång.
Tuesday (15/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 18 av 22. Alicia är fortfarande upprörd över cyberattacken mot firman när hon frågas ut om läckta epostmeddelanden under en tv-intervju. Diane tar sig an ett fall som ställer homosexuellas rätt att gifta sig mot religiös frihet. En utredare finkammar de bevis Diane lade fram för att få Cary frikänd.
Monday (14/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 17 av 22. Kollegorna inser att de har olika syn på firmans framtid. När de anlitas av en filmproducent vars verk piratkopierats och sprids på fildelningssajter blir de utsatta för en cyberattack.
Friday (11/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 16 av 22. Alicias politiska karriär står på spel när Peter ger en intervju som kan påverka valdeltagandet. Diane följer med Kurt och hans inflytelserika jaktvänner på en weekendresa, något som kan leda till att företaget får en ny klient.
Thursday (10/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 15 av 22. När Frank Prady tar till en aggressiv kampanjteknik sätts Alicia i en svår position. Florrick/Agos/Lockhart representerar en man som blivit förlamad av ett vapen som tillverkats i en 3D-skrivare. De kallar in Kurt McVeigh som expertvittne.
Wednesday (9/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 14 av 22. Alicia förbereder sig inför en viktig intervju som kan få en avgörande betydelse för hennes kampanj. Louis Canning försöker få Florrick/Agos/Lockhart att acceptera en förlikning.
Tuesday (8/9)
TV4
12:50-13:55

The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 13 av 22. Colin Sweeney anklagar en tv-producent för att ha använt honom som förlaga för en osympatisk karaktär i en tv-serie. Diane och Cary tar sig an fallet eftersom Alicia fokuserar på sitt kampanjarbete. Frågan är om de är redo att axla ansvaret. Alicia konkurrerar med Frank Prady om en kampanjdonation.