Var visas Suburgatory?

Gamla visningar

Tuesday (24/3)
Kanal 5
15:05-15:35

Suburgatory: Suburgatory - 57 Stiiil Horny

I detta avsnitt: George förvånas över Tessas nya vänner i stickklubben. Lisa och Malik är osams och George skriver en låt till sin nya musa. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 5 23/3. Originaltitel: Suburgatory.
Monday (23/3)
Kanal 5
18:00-18:30

Suburgatory: Suburgatory - 57 Stiiil Horny

I detta avsnitt: George förvånas över Tessas nya vänner i stickklubben. Lisa och Malik är osams och George skriver en låt till sin nya musa. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 5 24/3. Originaltitel: Suburgatory.
Friday (20/3)
Kanal 5
15:05-15:35

Suburgatory: Suburgatory - 56 Les Lucioles

I detta avsnitt: Tessa tar över planeringen av Lisa och Maliks bröllop men tar sin uppgift på så stort allvar att hon tappar bort romantiken. June konfronterar Tessa och varnar henne för att komma nära Ryan. Maliks familj bestämmer sig för att bojkotta bröllopet och han anlitar istället George för att föra honom nerför gången. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 5 19/3. Originaltitel: Suburgatory.
Thursday (19/3)
Kanal 5
18:00-18:30

Suburgatory: Suburgatory - 56 Les Lucioles

I detta avsnitt: Tessa tar över planeringen av Lisa och Maliks bröllop men tar sin uppgift på så stort allvar att hon tappar bort romantiken. June konfronterar Tessa och varnar henne för att komma nära Ryan. Maliks familj bestämmer sig för att bojkotta bröllopet och han anlitar istället George för att föra honom nerför gången. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 5 20/3. Originaltitel: Suburgatory.
Thursday (19/3)
Kanal 5
15:05-15:35

Suburgatory: Suburgatory - 55 Dalia Nicole Smith

I detta avsnitt: När Dahlia inte kommer in på något college bestämmer sig Dallas för att hjälpa henne hitta hennes kall. Dahlia bestämmer sig för att hitta en rik kille och George tvingar med Tessa på dubbeldejt. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 5 18/3. Originaltitel: Suburgatory.
Wednesday (18/3)
Kanal 5
18:00-18:30

Suburgatory: Suburgatory - 55 Dalia Nicole Smith

I detta avsnitt: När Dahlia inte kommer in på något college bestämmer sig Dallas för att hjälpa henne hitta hennes kall. Dahlia bestämmer sig för att hitta en rik kille och George tvingar med Tessa på dubbeldejt. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 5 19/3. Originaltitel: Suburgatory.
Wednesday (18/3)
Kanal 5
15:05-15:35

Suburgatory: Suburgatory - 54 No, You Can't Sit with Us

I detta avsnitt: Tessa blir mentor åt en ung utslagen kille för att visa att hon bryr sig. Hennes rivalitet med Dalia får henne att ta till fula knep i Miss Chatswin-tävlingen. George, Noah, Fred och Victor ger sig ut på en campingtur i vildmarken men då råkar Fred tappa bort Victor. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 5 17/3. Originaltitel: Suburgatory.
Tuesday (17/3)
Kanal 5
18:00-18:30

Suburgatory: Suburgatory - 54 No, You Can't Sit with Us

I detta avsnitt: Tessa blir mentor åt en ung utslagen kille för att visa att hon bryr sig. Hennes rivalitet med Dalia får henne att ta till fula knep i Miss Chatswin-tävlingen. George, Noah, Fred och Victor ger sig ut på en campingtur i vildmarken men då råkar Fred tappa bort Victor. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 5 18/3. Originaltitel: Suburgatory.
Tuesday (17/3)
Kanal 5
15:05-15:35

Suburgatory: Suburgatory - 53 The Ballad of Piggy Duckworth

I detta avsnitt: Dallas mor avlider och hon tar med sig Tessa på en resa till södern för att vara med på begravningen. Under resan bearbetar Dallas sin rivalitet med systern och sina känslor för mamman. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 5 16/3. Originaltitel: Suburgatory.
Monday (16/3)
Kanal 5
18:00-18:30

Suburgatory: Suburgatory - 53 The Ballad of Piggy Duckworth

I detta avsnitt: Dallas mor avlider och hon tar med sig Tessa på en resa till södern för att vara med på begravningen. Under resan bearbetar Dallas sin rivalitet med systern och sina känslor för mamman. Tonårstjejen Tessa växte upp med sin pappa George i New York city, efter att mamman lämnat dem. Allt gick bra tills Tessa blev tonåring och George upptäckte att det finns för många farliga frestelser för en ung tjej i det stora äpplet. Alltså bar det av till förorten. Här är det tuperat hår, fejkbröst och sockerfri Red Bull som gäller och Tessa och George har svårt att anpassa sig till det till synes ytliga småstadslivet. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 5 17/3. Originaltitel: Suburgatory.