När börjar OC ?

Gamla visningar

Tuesday (11/2)
Kanal 5
04:50-05:35

OC: O.C, The - 85 The My Two Dads

I detta avsnitt: Julie avslöjar för Kirsten vem Frank egentligen är. När Ryans pappa kommer till Cohens på middag går inget som planerat. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Saturday (8/2)
Kanal 5
04:55-05:35

OC: O.C, The - 84 The Earth Girls Are Easy

I detta avsnitt: Ryan och Taylor ska ta en tur till Las Vegas över nyårsafton och det blir ännu roligare är de får sällskap av Seth och Summer. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Friday (7/2)
Kanal 5
04:05-04:50

OC: O.C, The - 83 The Chrismukk-huh?

I detta avsnitt: Ryan och Taylor råkar ut för en liten olycka med julbelysningen och hamnar någonstans där Ryan inte existerar. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Thursday (6/2)
Kanal 5
04:10-04:55

OC: O.C, The - 82 The Summer Bummer

I detta avsnitt: Seth ska hälsa på Summer på skolan men när han kommer dit är hon borta. Julie fortsätter jobba på dejtingservicen och får en ny överraskning. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Wednesday (5/2)
Kanal 5
04:15-04:55

OC: O.C, The - 81 The Sleeping Beauty

I detta avsnitt: Taylor försöker hjälpa Ryan med hans sömnproblem men det går inte som planerat. Julie får hjälp av Kaitlin att rädda dejtingservicen. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Tuesday (4/2)
Kanal 5
04:10-04:55

OC: O.C, The - 80 The Metamorphosis

I detta avsnitt: När Seth besöker Summer inser hon att hennes skvallerälskande och materialistiska sida verkar ha försvunnit. Ryan hjälper Taylor med skilsmässan. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Saturday (1/2)
Kanal 5
04:15-04:55

OC: O.C, The - 79 The Cold Turkey

I detta avsnitt: Volchok är tillbaka i stan och Ryan vill ha hämnd. Veronica sparkar ut Taylor när hon får veta att dottern gifte sig med en fransman under sin Europaresa. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Friday (31/1)
Kanal 5
04:15-05:00

OC: O.C, The - 78 The Gringos

I detta avsnitt: Ryan och Seth åker till Mexiko för att försöka hitta Volchok men Sandy och Kirsten följer efter. Summer och hennes hippievänner försöker rädda ett träd. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Thursday (30/1)
Kanal 5
04:15-04:55

OC: O.C, The - 77 The Avengers

I detta avsnitt: Seth försöker övertala Ryan att komma hem till dem men Marissas död har tagit honom hårt. Summer får ett telefonsamtal från Taylor som verkar vara i Paris. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även de andra ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2006-2007. Originaltitel: O.C, The.
Wednesday (29/1)
Kanal 5
04:15-04:55

OC : O.C, The - 76 The Graduates

I detta avsnitt: Det är examensdags för Ryan, Seth, Summer och Marissa och Ryan får en bil av sin mamma. Men Volchok är fortfarande arg på Ryan och Marissa och han tar en fruktansvärd hämnd. Ryan Atwood är en yngling från fel sida av stan. Efter trubbel med rättvisan tas han om hand av advokaten Sandy Cohen och kastas in i överklassen i Newport Beach i Orange County. Ryan får stort inflytande över Cohens son Seth som förut var en ensamvarg. Även den vackra grannflickan Marissa Cooper och ungdomarna i Newport Beach påverkas av Ryans närvaro. Amerikansk dramaserie från 2005-2006. Originaltitel: O.C, The.