När går Asiens undre värld?

Gamla visningar

Thursday (25/12)
TV10
03:35-04:05

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Lånehajar tillhandahåller snabba lån på tusentals kronor utan att fråga vad det ska användas till. Men om en person inte kan betala igen dyker hajarna ner på direkten. De använder sig av utpressning, kidnappning och våld och begär enorma räntor som är olagliga, men dessa utlånare struntar i vad lagen säger. Våldet ökar i fallet Krystal-9 i Kuala Lumpur, Malaysia, bland annat kedjade gänget fast klienter och torterade dem i månader. I det här avsnittet får vi se vilken förödelse lånehajarnas verksamhet orsakar i samhället via berättelser från politiker, offer, polis och lånehajarna själva.
Thursday (25/12)
TV10
03:05-03:35

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Olagliga spelligor tjänar miljoner på höga odds och underjordiska kasinon. Här får vi träffa spelberoende som spelar på allt från duv-race till presidentval, och de skrupelfria vadhållningsagenter som använder utpressning för att få betalt. Taiwanesisk polis jagar små-gangstrar och försöker samtidigt krossa de stora organiserade spelsyndikaten.
Thursday (25/12)
TV10
02:35-03:05

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Svek och list är vad som behövs när man handlar med människor, och offren lockas med löften om välbetalda jobb. Att sälja människor som om de vore egendomar är en lukrativ industri som omsätter mer än $5 miljarder om året. FN beräknar att nästan 2.5 miljoner människor från 127 länder säljs runt om i världen, tvingas in i prostitution, tiggarligor eller säljs som billig arbetskraft. Vi tittar närmare på Sydostasiatiska platser i Kambodja, Thailand och Malaysia där olagliga hallickar, hjälplösa offer och myndigheter ger en inblick i den här komplicerade kriminella världen.
Thursday (25/12)
TV10
02:05-02:35

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Pirater. Moderna pirater liknar på intet sätt sagornas beskrivningar. Piraterna i Sydostasien bör man inte leka med. I Malaccas sund möter vi verkliga acehnesiska pirater som lever på att råna fartyg och båtar, beväpnade på olika sätt. Lika dödsfruktande är dock kustbevakningen i dessa vatten. Piraternas värld blir alltmer farlig, och vi får veta mer om den tack vare vittnesmål från både offer, förövare och beskyddare.
Wednesday (24/12)
TV10
03:40-04:10

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Hallickar. Sexindustrin har tjänat stora pengar under många generationer. Hallickarna är de som tjänar på industrin genom att lura kvinnor in i organiserade prostitutionsligor. I Mongoliet beräknar man att det går en prostituerad för varje 140 stycken invånare. I Hong Kong ägs industrin av The Triads. Vi tjuvkikar på Asiens hallickar och hör vittnesmål från hallickar både i fängelse och i frihet. Sedan berättar Mongoliets avdelning för organiserad brottslighet om vilka områden de bevakar.
Wednesday (24/12)
TV10
03:10-03:40

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Knark langare. Polisen uppskattar att 1.7 miljoner människor I Filippinerna är drogberoende. Tack vare att langare och tillverkare fortsätter att producera dessa lönsamma olagliga ämnen, säljs droger värda omkring 20 miljoner dollar varje dag landet runt. Vi får höra verkliga langares - och även långvariga missbrukares - berättelser om hur deras liv i denna underjordiska industri ser ut, och se hur den bevakas av hemliga agenter. Här får vi veta varför Shabu (metamfetamin-hydroklorid) trots dess fasansfulla negativa biverkningar förblir Filippinernas mest populära drog.
Wednesday (24/12)
TV10
02:40-03:10

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Barnsex banditer. Perversa och fördärvade - pedofili är ett av världens mest avskyvärda brott eftersom förövarna utnyttjar de försvarslösa och oskyldiga. Pedofiler frodas i sydostasiatiska länder, där lagen är full av luckor och offren är som mest sårbara. Kambodjas underutvecklade sociala infrastruktur har orsakat en ökänd marknad för barnprostitution och sexturism. Vi dyker djupt ner i den här vedervärdiga undervärlden och får höra chockerande berättelser från offren. Vi följer med på hemliga uppdrag för att gillra fällor som ska fånga internationella pedofiler på bar gärning.
Wednesday (24/12)
TV10
02:10-02:40

Asiens undre värld

Den här dokumentärserien avslöjar den chockerande undre värld som utgör Asiens brottslighet, och upptäcker den hemliga verksamhet som världens mest skoningslösa och härdade brottslingar ägnar sig åt. Verkliga offer, poliser och kriminella spelar rollerna när Asiens undervärld konfronterar de fördärvade och pengadrivna personerna inblandade i lagbrott. Vi går bakom kulisserna och får en pragmatisk bild av brottslighetens båda sidor – lagstiftarna och lagbrytarna – tack vare våghalsiga intervjuer och förhäxande återgivningar… Vad händer när en lånehaj kräver att få tillbaka sina pengar? Hur fungerar moderna piraters verksamhet, och kan polisen göra något för att hindra dem? Vad ligger bakom Asiens blomstrande sexindustri? Från filippinska lönnmördare till mongoliska hallickar, till Sydostasiatiska pirater och taiwanesiska spelsyndikat, tar den här unika dokumentärserien i åtta delar med oss på en resa som ger en slagkraftig inblick i brottsligheten i dagens Asien. En tankeställare som är både svårsmält och samtidigt fullständigt omöjlig att slita blicken från. Lönnmördare. Lejda mördare är verksamma i organiserade nätverk i Filippinernas huvudstad. Den är full av vapen, och kulorna viner tätt när rivaliserande gäng härjar på gatorna medan poliser skjuts ned och politiker fruktar för sina liv. I det här avsnittet hamnar vi mitt emellan professionella lejda mördare och lagen. Men dessa underjordiska nätverk av skarpskyttar är själva hotade eftersom polisen är dem hack i häl. Vi får höra från båda sidor och veta mer om deras långvariga strider för att ta kontroll över det kaotiska Manila.
Sunday (22/12)
TV10
05:05-06:00

Asiens undre värld

Knark langare. Polisen uppskattar att 1.7 miljoner människor I Filippinerna är drogberoende. Tack vare att langare och tillverkare fortsätter att producera dessa lönsamma olagliga ämnen, säljs droger värda omkring 20 miljoner dollar varje dag landet runt. Vi får höra verkliga langares - och även långvariga missbrukares - berättelser om hur deras liv i denna underjordiska industri ser ut, och se hur den bevakas av hemliga agenter. Här får vi veta varför Shabu (metamfetamin-hydroklorid) trots dess fasansfulla negativa biverkningar förblir Filippinernas mest populära drog.
Sunday (22/12)
TV10
04:35-05:05

Asiens undre värld

Barnsex banditer. Perversa och fördärvade - pedofili är ett av världens mest avskyvärda brott eftersom förövarna utnyttjar de försvarslösa och oskyldiga. Pedofiler frodas i sydostasiatiska länder, där lagen är full av luckor och offren är som mest sårbara. Kambodjas underutvecklade sociala infrastruktur har orsakat en ökänd marknad för barnprostitution och sexturism. Vi dyker djupt ner i den här vedervärdiga undervärlden och får höra chockerande berättelser från offren. Vi följer med på hemliga uppdrag för att gillra fällor som ska fånga internationella pedofiler på bar gärning.