När går Masterchef USA?

Gamla visningar

Friday (14/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. Tävlingen är inne på sin sluttamp och två av kockarna väljs för att delta i finalen. En person kommer att belönas med en kvarts miljon dollar, samt få en kokbok publicerad, om de utses till vinnare. Men vem av dem imponerar mest på Gordon Ramsay?
Thursday (13/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. Det är finaldags och de tre hoppfulla kockarna måste tillaga rätter som representerar deras personlighet och passion för mat. Slutligen får de i uppdrag att tillaga kyckling, lamm och grodlår, i hopp om att imponera på domarna.
Wednesday (12/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. Endast fyra hoppfulla deltagare återstår och måste samarbeta i lag när de gör i ordning en gourmetmåltid till tre världsberömda kockar: Daniel Boulud, Alain Ducasse och Guy Savoy. Det vinnande paret går till final, medan förlorarna måste genomgå ett stresstest och tillaga en sufflé.
Tuesday (11/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. De fem återstående deltagarna är med om en överraskande händelse under en utmaning. Senare får kockarna i uppgift att återskapa en av Graham Elliots signaturrätter som han har serverat till president Obama i sin restaurang.
Monday (10/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. De sex återstående deltagarna tävlar i lag på den berömda restaurangen Hatfield's i Hollywood. De får i uppdrag att återskapa en av restaurangens berömda signaturrätter. Senare måste lagen tillaga en stek på tre olika sätt.
Friday (7/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. Sju hoppfulla deltagare får i uppdrag att söka efter räkor i en mystisk korg, och måste sedan tillaga läckra maträtter i ett väldigt litet utrymme. Tävlingens vinnare får välja vilka ingredienser dess motståndare ska få använda i utröstningsrundan.
Thursday (6/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. De återstående kockarna arbetar hårt i ytterligare en utmaning, och de utröstade deltagarna kommer tillbaka och kämpar för att få en andra chans i tävlingen.
Wednesday (5/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. Paula Deen är gästdomare i en utmaning som inspireras av de sydligare breddgraderna. De hoppfulla deltagarna delas sedan upp i par och måste tillaga en avancerad japansk maträtt.
Tuesday (4/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. Amatörkockarna är i södra Kalifornien där de arbetar i team och lagar mat åt 101 hungriga cowboys. Det vinnande laget går vidare till nästa utmaning, medan de övriga deltagarna står inför ett stresstest då de måste tillaga ägg på sex olika sätt.
Monday (3/8)
TV3
13:00-14:00

Masterchef USA

Amatörkockar från 23 olika delstater flyger till Los Angeles där de ska se om de har vad som krävs för att bli nästa Masterchef. Deltagarna lagar till sina signaturrätter, i hopp om att domarna ska låta dem gå vidare i tävlingen. Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de fjorton bästa amatörerna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras kockarna från tävlingen, tills endast de bästa är kvar. I domarpanelen sitter, förutom Gordon Ramsay själv, restauratören och vinproducenten Joe Bastianich som äger en av USA:s bästa italienska restaurangkedjor. Endast en av deltagarna kan koras till vinnare och därmed belönas med en kvarts miljon dollar. De nio återstående deltagarna lagar japansk mat med sjöborre under dagens utmaning. Vinnaren får välja vilken av åtta fisksorter de andra kockarna ska tillaga innan det är dags för utröstning.