Var visas The expendables?

Gamla visningar

Wednesday (14/1)
TV6
21:00-23:05

The Expendables

En sammansvetsad grupp legosoldater ledda av den notoriske Barney Ross (Sylvester Stallone) får i uppdrag att störta en sadistisk diktator i Sydamerika. Men allt är inte som det först verkar och snart befinner de sig i ett nät av lögner och förräderi. De tvingas avbryta operationen och lämna sin kontakt, rebellen Sandra, ensam med en dödsdom över sig. Men jagad av sitt samvete bestämmer sig Barney för att återvända och rädda henne. The Expendables plöjde helt i linje med filmens innehåll direkt in på den amerikanska biotoppens förstaplats. Explosioner non stop, stenhårda tvekamper och haglande blyheta oneliners utlovas, när Sylvester Stallone samlar historiens tuffaste machoikoner och dukar upp för en actionfest vi sent ska glömma.
Thursday (1/1)
DR1
22:50-00:25

The Expendables

Barney Ross leder en gruppe lejesoldater, der hyres til en tophemmelig, CIA-finansieret operation i et sydamerikansk land. Ross og hans mænd skal styrte den brutale diktator general Garza. Det lyder som en let tjans for de hårdkogte drenge, men snart står det klart for dem, at opgaven bliver alt andet end rutine. Barney Ross: Sylvester Stallone. Lee Christmas: Jason Statham. Yin Yang: Jet Li. Gunnar Jensen: Dolph Lundgren. Instruktion: Sylvester Stallone.
Saturday (16/11)
Sjuan
22:00-00:00

The expendables

Amerikanskt actionäventyr från 2010. Barney Ross är ledare för några av världens farligaste legosoldater. De får i uppdrag av den mystiske mr Church att mörda en diktator som härskar på en liten ö i Sydamerika. Uppdraget går inte enligt planen och soldaterna får återvända hem. Men en av dem ställs inför ett svårt val.