När börjar Mannen från Jupiter?

Gamla visningar

Saturday (10/8)
SVT World
04:20-05:20

Mannen från Jupiter

Svensk dokumentär från 2012. Det är mest en slump som gör att dokumentärfilmaren Erik Strömdahl får kontakt med Hans-Erik Norberg. Efter en barndom präglad av sjukdom, misshandel och mobbning har Hans-Erik helt enkelt beslutat sig för att inte ha några vänner och på så vis levt 45 år i självvald isolering i sin lägenhet i Fittja. Endast byggandet av den sju meter långa modellbåten hemma i vardagsrummet skänker honom glädje. Men det plötsliga mötet med yttervärlden - genom filmteatemet - kommer att förändra Hans-Erik. Från kl 14.30 CET. Textat sid. 795.
Friday (9/8)
SVT World
14:30-15:30

Mannen från Jupiter

Svensk dokumentär från 2012. Det är mest en slump som gör att dokumentärfilmaren Erik Strömdahl får kontakt med Hans-Erik Norberg. Efter en barndom präglad av sjukdom, misshandel och mobbning har Hans-Erik helt enkelt beslutat sig för att inte ha några vänner och på så vis levt 45 år i självvald isolering i sin lägenhet i Fittja. Endast byggandet av den sju meter långa modellbåten hemma i vardagsrummet skänker honom glädje. Men det plötsliga mötet med yttervärlden - genom filmteatemet - kommer att förändra Hans-Erik. Även senare idag kl 04.20 CET. Textat sid. 795.
Thursday (8/8)
SVT1
14:35-15:35

Mannen från Jupiter

Svensk dokumentär från 2012. Det är mest en slump som gör att dokumentärfilmaren Erik Strömdahl får kontakt med Hans-Erik Norberg. Efter en barndom präglad av sjukdom, misshandel och mobbning har Hans-Erik helt enkelt beslutat sig för att inte ha några vänner och på så vis levt 45 år i självvald isolering i sin lägenhet i Fittja. Endast byggandet av den sju meter långa modellbåten hemma i vardagsrummet skänker honom glädje. Men det plötsliga mötet med yttervärlden - genom filmteatemet - kommer att förändra Hans-Erik. Från 2012. Textat sid. 199. HD. Visas i SVT Play.