När börjar Anklaget?

Gamla visningar

Wednesday (6/11)
DR1
02:30-03:30

Anklaget

"Alisons historie". I seks novellefilm møder vi en række helt almindelige mennesker, der er havnet i retten, anklaget for en forbrydelse. Hvordan havnede de på anklagebænken? Og er de skyldige eller uskyldige - eller et sted derimellem? I sidste afsnit møder vi Alison, der har en alvorlig anklage hængende over hovedet. Hvad er hendes historie?
Tuesday (5/11)
DR1
01:25-02:25

Anklaget

"Kennys historie". I seks novellefilm møder vi en række helt almindelige mennesker, der er havnet i retten, anklaget for en forbrydelse. Hvordan havnede de på anklagebænken? Og er de skyldige eller uskyldige - eller et sted derimellem? I femte afsnit møder vi familiemanden Kenny. Han lever et helt almindeligt liv, indtil han en dag lader sine følelser løbe af med sig.
Friday (1/11)
DR1
02:10-03:10

Anklaget

"Liams historie". I seks novellefilm møder vi en række helt almindelige mennesker, der er havnet i retten, anklaget for en forbrydelse. Hvordan havnede de på anklagebænken? Og er de skyldige eller uskyldige - eller et sted derimellem? I fjerde afsnit møder vi taxachaufføren Liam. Han føres ind i retten, mens hans nærmeste følger ham med øjne, der lyser af had og fortvivlelse. Hvad er Liams historie?
Thursday (31/10)
DR1
02:45-03:45

Anklaget

"Helens historie". I seks novellefilm møder vi en række helt almindelige mennesker, der er havnet i retten, anklaget for en forbrydelse. Hvordan havnede de på anklagebænken? Og er de skyldige eller uskyldige - eller et sted derimellem? I tredje afsnit møder vi Helen, der føres ind i retssalen med et trodsigt blik i øjnene. Hvad er hendes historie?
Wednesday (30/10)
DR1
02:15-03:15

Anklaget

"Frankies historie". I seks novellefilm møder vi en række helt almindelige mennesker, der er havnet i retten, anklaget for en forbrydelse. Hvordan havnede de på anklagebænken? Og er de skyldige eller uskyldige - eller et sted derimellem? I andet afsnit møder vi 20-årige Frankie. Han er anklaget for mord efter at have været udsendt som soldat i Afghanistan. Trods anklagen er Frankie forbavsende rolig. Hvad er hans historie?
Tuesday (29/10)
DR1
01:25-02:25

Anklaget

"Willys historie". I seks novellefilm møder vi en række helt almindelige personer, der er havnet i retten, anklaget for en forbrydelse. Men hvad er deres historie? Hvordan havnede de på anklagebænken? Og er de skyldige eller uskyldige - eller et sted derimellem? I den første historie møder vi blikkenslageren Willy, der overvejer at forlade sin kone, da han pludselig får pengeproblemer. Snart kommer hans liv helt ud af kontrol...