Var visas Maskernes by?

Gamla visningar

Sunday (20/10)
DR2
01:50-02:45

Maskernes by

Louisa har begået selvmord. Hun har efterladt sig en række foruroligende videooptagelser, der gør det klart, at hun var besat af Virginie. Louisa vidste, hvem der overfaldt og voldtog hendes veninde. Men vil det også lykkes politimanden Porteur at finde ud af, hvad der skete den skæbnesvangre nat?
Thursday (17/10)
DR2
23:45-00:35

Maskernes by

Gymnasiepigen Virginie ligger på hospitalet efter at være blevet overfaldet. Nu er hendes veninde Louisa også blevet voldtaget. Nogen i den lille by har tilsyneladende allerede fældet dom over gymnasielæreren Roussel. For politimanden Porteur modtager et anonymt brev med et avisudklip, hvor Roussel beskyldes for at have misbrugt en af sine elever seksuelt for nogle år siden.
Wednesday (16/10)
DR2
23:50-00:45

Maskernes by

Gymnasiepigen Virginie ligger i koma efter at være blevet overfaldet og voldtaget, mens hendes ven Eric er fundet død på en landevej. Politimanden Tom Porteur efterforsker sagen. Sporene synes at pege på byggematadoren Gary Lemercier, hvis bil tydeligvis har været indblandet i en ulykke.
Tuesday (15/10)
DR2
23:55-00:45

Maskernes by

I en lille fransk provinsby sniger gymnasiepigerne Virginie og Louisa sig ud ved nattetide. Næste morgen er det kun Louisa, der er vendt hjem. Virginie findes halvnøgen og i chok på en landevej. Ikke så langt derfra findes hendes ven Eric død. Begge er iført masker - Virginie er Den lille Rødhætte, og Eric er ulven. Er de ofre for en ulykke eller en forbrydelse?