Var visas Gatukonst: Kambodja?

Gamla visningar

Wednesday (2/10)
Kunskapskanalen
12:00-13:00

Gatukonst: Kambodja

Fransk dokumentärserie från 2012. Del 4 av 13. Kambodja förknippas inte med gatukonst och graffiti, det är ändå dit Julien Seth Malland beger sig i det här avsnittet. Här speglar konsten landets historia med över tjugo års inbördeskrig och folkmord. Vi besöker först huvudstaden Phnom Penh och vidare till Battambang, Siem Reap och Ratanakiri. Konsten i Kambodja visar vilken betydelse kulturen har för återuppbyggnaden och den nyvunna självkänslan hos folket. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Från 27/9 i K. Visas i SVT Play.
Monday (30/9)
Kunskapskanalen
22:00-22:55

Gatukonst: Kambodja

Fransk dokumentärserie från 2012. Del 4 av 13. Kambodja förknippas inte med gatukonst och graffiti, det är ändå dit Julien Seth Malland beger sig i det här avsnittet. Här speglar konsten landets historia med över tjugo års inbördeskrig och folkmord. Vi besöker först huvudstaden Phnom Penh och vidare till Battambang, Siem Reap och Ratanakiri. Konsten i Kambodja visar vilken betydelse kulturen har för återuppbyggnaden och den nyvunna självkänslan hos folket. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Från 27/9 i K. Även i K 2/10. Visas i SVT Play.
Sunday (29/9)
Kunskapskanalen
09:00-09:55

Gatukonst: Kambodja

Fransk dokumentärserie från 2012. Del 4 av 13. Kambodja förknippas inte med gatukonst och graffiti, det är ändå dit Julien Seth Malland beger sig i det här avsnittet. Här speglar konsten landets historia med över tjugo års inbördeskrig och folkmord. Vi besöker först huvudstaden Phnom Penh och vidare till Battambang, Siem Reap och Ratanakiri. Konsten i Kambodja visar vilken betydelse kulturen har för återuppbyggnaden och den nyvunna självkänslan hos folket. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Från 27/9 i K. Även i K 30/9 och K 2/10. Visas i SVT Play.
Friday (27/9)
Kunskapskanalen
20:05-21:00

Gatukonst: Kambodja

Fransk dokumentärserie från 2012. Del 4 av 13. Kambodja förknippas inte med gatukonst och graffiti, det är ändå dit Julien Seth Malland beger sig i det här avsnittet. Här speglar konsten landets historia med över tjugo års inbördeskrig och folkmord. Vi besöker först huvudstaden Phnom Penh och vidare till Battambang, Siem Reap och Ratanakiri. Konsten i Kambodja visar vilken betydelse kulturen har för återuppbyggnaden och den nyvunna självkänslan hos folket. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Även i K 29/9, K 30/9 och K 2/10. Visas i SVT Play.