Vilken kanal visar $#*! My Dad Says?

Gamla visningar

Sunday (1/2)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Ed vill använda sitt gevär för att beskydda sitt hem, efter att en granne får inbrott. Bonnie och Vince besöker en fertilitetsklinik.
Saturday (31/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. En miljonär börjar att uppvakta Rosemary, vilket gör Ed rasande. Bonnies och Vinces gamle chef försöker att göra saker bra igen.
Sunday (25/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Ed förlorar intresset för Rosemary när hon medger att hon vill bli uppvaktad. Henry och Vince tävlar om vem som snabbast kan odla en mustasch.
Saturday (24/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Ed bestämmer sig för att ställa upp i ordförandevalet för bostadsrättsföreningen, och dess nuvarande ledare börjar klaga över att majsstjälkarna i Eds trädgård är för höga.
Sunday (18/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Bonnie och Vince upptäcker att deras första bröllop inte är juridiskt giltigt. De planerar en ny ceremoni, men Ed blir grinig när han får reda på att Bonnie har bjudit sin far.
Saturday (17/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Ed blir upprörd när de baseballprylar han vill få tag i, säljs till någon annan. Bonnie och Vince har svårt att hålla igång den intima sidan av äktenskapet medan de bor hos Ed och Henry.
Sunday (11/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Bonnies försök att göra familjemiddagar till en tradition lyckas inte särskilt väl. Ed blir vän med en ny läkare på sjukhuset och önskar att Henry kunde vara mer som han.
Saturday (10/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Henry försöker att lösa en konflikt mellan Ed och hans granne, herr Campbell, medan Bonnie och Vince försöker att adoptera en hund.
Sunday (4/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Bonnie och Vince träffar en "livscoach" och tar sedan ett riskabelt karriärsbeslut. Även Ed fattar tycke för coachen.
Saturday (3/1)
TV6
06:00-06:30

$#*! My Dad Says

William Shatner spelar rollen som Ed Goodson, en frispråkig och påstridig far, som delar med sig av sina spontana och ofta extremt politiskt inkorrekta åsikter till alla som vill lyssna. Ingen går säker när Ed Goodsom tar ställning om sin omvärld – särskilt inte hans söner Henry och Vince. Henry är en hårt arbetande författare, som nu jobbar som obetald bloggare, medan Vince driver ett fastighetsbolag med sin dominerande fru Bonnie. När Henry får reda på att han inte längre har råd med hyran visar sig Ed från sin bästa sida och ber honom att flytta in. Henry accepterar erbjudandet, även om det gör honom till ett upplagt offer för faderns verbala bryskhet. Baseras på berättelserna från Justin Halperns populära Twitter-sida. Eds kamrat från flottan, Wally, övernattar hos Henry och lyckas förnärma Tim, Eds städhjälp.