När går Flykten från Afrika?

Gamla visningar

Sunday (29/9)
Kunskapskanalen
16:00-17:00

Flykten från Afrika

Fransk dokumentär från 2011. Varje år riskerar tusentals afrikaner sina liv i försök att ta sig till Europa. Det här är deras berättelse. Vi följer en konvoj med unga emigranter. Fyllda av hopp och framtidstro, men ju längre resan framskrider, förändras bilden. De ser förtorkade kroppar i öknen efter människor som gjort samma resa som dem, som törstat ihjäl då deras vatten tagit slut. Många är på flykt i åratal, när de till slut når Europa, skickas de hem igen. Från 26/9 i K. Även i K 2/10. Visas i SVT Play.
Saturday (28/9)
Kunskapskanalen
23:50-00:50

Flykten från Afrika

Fransk dokumentär från 2011. Varje år riskerar tusentals afrikaner sina liv i försök att ta sig till Europa. Det här är deras berättelse. Vi följer en konvoj med unga emigranter. Fyllda av hopp och framtidstro, men ju längre resan framskrider, förändras bilden. De ser förtorkade kroppar i öknen efter människor som gjort samma resa som dem, som törstat ihjäl då deras vatten tagit slut. Många är på flykt i åratal, när de till slut når Europa, skickas de hem igen. Från 26/9 i K. Även i K 29/9 och K 2/10. Visas i SVT Play.
Thursday (26/9)
Kunskapskanalen
21:50-22:50

Flykten från Afrika

Fransk dokumentär från 2011. Varje år riskerar tusentals afrikaner sina liv i försök att ta sig till Europa. Det här är deras berättelse. Vi följer en konvoj med unga emigranter. Fyllda av hopp och framtidstro, men ju längre resan framskrider, förändras bilden. De ser förtorkade kroppar i öknen efter människor som gjort samma resa som dem, som törstat ihjäl då deras vatten tagit slut. Många är på flykt i åratal, när de till slut når Europa, skickas de hem igen. Även i K 28/9, K 29/9 och K 2/10. Visas i SVT Play.