När går Ondskan i vitögat?

Gamla visningar

Monday (27/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Bekanta till den brittiske mördaren Jason Downie diskuterar hans personlighet. Downie mördade i ett raseriutbrott en ung kvinna och hennes föräldrar i Australien 2010.
Sunday (26/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 9 av 10. Om Pedro Jiménez våldsamma liv. Han är en dömd serievåldtäktsman och mördade två unga kvinnliga poliser i Spanien 2004.
Saturday (25/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 8 av 10. Programmet undersöker mordet på Shafilea Ahmed som ströps av sina föräldrar.
Friday (24/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 7 av 10. En närmare granskning av de mord och sadistiska sexualbrott Mark Shirley gjort sig skyldig till.
Thursday (23/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 6 av 10. Surinder Koli erkände att han våldtagit och mördat flera unga flickor i Indien. Flickornas kvarlevor hade han gjort sig av med i ett avlopp.
Wednesday (22/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 5 av 10. Elliott Turner var bara 20 år när han i maj 2012 dömdes för mordet på sin flickvän Emily Longley.
Tuesday (21/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 4 av 10. Säsongsavslutning. När den brittiske backpackern Peter Falcanio mördas i Australien 2001 tar den drogberoende Bradley Murdoch på sig skulden för mordet.
Monday (20/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 3 av 10. Leigh Robinson döms till fängelse för mordet på sin före detta flickvän Valerie Dunn. När han efter att ha avtjänat 15 år av sitt straff blir villkorligt frigiven skjuter Leigh ihjäl en annan av sina före detta flickvänner, Tracey Greenbury.
Sunday (19/7)
TV4 Fakta
01:00-01:50

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 2 av 10. Brittiske David Baxendale dömdes 2001 till fängelse för mordet på en vän, ett dåd han begått under en semesterresa till Spanien. Trots att David stod under bevakning gjorde han sig skyldig till ytterligare ett mord under en villkorlig frigivning i maj 2010.
Saturday (18/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Ondskan i vitögat

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Om iögonfallande brott som begåtts av till synes vanliga personer. Människor som känt och litat på de här brottslingarna berättar om chocken när de fick veta vad de gjort. Brotten redovisas genom vittnesmål, dramatiserade rekonstruktioner och expertutlåtanden från polis, psykologer och kriminologer.Del 12 av 15. Om seriemördaren Alfredo Galan, en före detta soldat som dömdes för att ha mördat sex personer.