När går 69 saker du vill veta om sex?

Gamla visningar

Sunday (30/8)
TV3
02:30-03:20

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? Ute i naturen i San Fransisco håller ett riktigt gäng eldsjälar till. De tycker om naturen och träden så pass mycket att de vill ha sex med dem. Men det handlar om mer än bara kroppslig njutning. – Det kan också vara politiskt, det kan vara en strategi för att få upp folks ögon för hur viktig naturen är för människan, säger en av sexaktivisterna. Programledaren Robin Olsson hänger med gruppen ut i naturen runt San Fransisco för att lära sig 25 olika sätt att älska hångla, älska och känna på naturen. – Ekosex är att ha ett sexuellt förhållande med naturen som en älskare, säger en av sexaktivisterna. Njutning är alltså en sida av saken. Men det finns också ett politiskt motiv. Att med glädje, skratt och ekosex lära människor hur viktig naturen är för oss alla. – Egentligen är det inte så stor gräns mellan oss och naturen. Människan består av en stor procent vatten, säger aktivisterna.
Sunday (23/8)
TV3
02:45-03:30

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? Robin Olsson vänder sig till sexologen och RFSL-experten Susanne Larsdotter för att ta reda på hemligheten bakom kvinnans sexuella njutning. Oavsett om du är straight, bi, gay eller trans: Det här är i ärlighetens namn något som vi alla borde veta mer om. 69 saker du vill veta om sex rycker ut i verkligheten för att reda ut begreppen kring kvinnans könsorgan. Vad ska det ha för namn? Och hur skänker man kvinnan njutning? Sexologen och RFSL-experten Susanne Larsdotter kallar sig själv för ”fittaktivist”, och tycker det är viktigt att lära alla mycket mer om kvinnans könsorgan. Och till alla kvinnor hälsar Larsdotter speciellt: – Sätt dig ned i soffan och ta fram en spegel. Titta på dig själv och du kommer upptäcka en helt ny värld, det är väldigt svårt att ha sex med en partner om du inte själv vet vad som är skönt.
Sunday (16/8)
TV3
02:55-03:40

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? I ett litet hus i södra Sverige bor paret Anna och Andreas med sin lilla hund Lakrits. Paret är båda dominanta BDSM-entusiaster och i huset har de nu byggt upp en mottagning för likasinnade. Robin Olsson gör ett hemma-hos reportage och får loss några nyttiga BDSM-tips till alla tittare som själva vill testa. BDSM är för många förknippat med piskor, små tillhyggen och nitar och läder. Men hur funkar det i verkligheten? Vi har besökt Andreas och Anna som är två av landets mest erfarna i ämnet. Vidare åker vår kära programledare till USA för att träffa en av världens mesta experter på tantrasex. Hur funkar det där som vi redan läst spaltmeter om att Sting gillar så mycket? I inslaget "69 på roadtrip" åker Alexandra och Kerstin till Västervik och tar temperaturen på två lokala innebandyspelare och deras erfarenheter av sex och samlevnad.
Sunday (9/8)
TV3
03:05-03:55

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? Robin Olsson åker till Paris för att träffa en av Europas mest meriterade dejtingcoacher. Hur gör man för att hitta rätt i kärleksdjungeln? Hur överkommer man sin blyghet? Om någon har svaret borde det vara Jean-Baptiste Trannoy. Att dejta är ingen självklarhet för oss alla. Blyghet och en rädsla att lita på andra människor är bara två av de saker som kan hindra oss från att ta steget. Därför har programledaren Robin Olsson åkt till Paris, där han får datingtips på stadens gator av Jean-Baptiste Trannoy. En välmeriterad datingcoach som kan lära oss massor av verktyg att ta till för att hitta rätt i vår jakt på den rätta.
Sunday (2/8)
TV3
02:10-03:00

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? VAD HÄNDER NÄR PROSTITUTION BLIR LAGLIGT? Statligt stöttad prostitution är en verklighet i Tyskland sedan 2002. Där betalar flickorna vid de lagliga bordellerna skatt och är försäkrade som alla andra. Blir det här systemet verkligen bättre för dem som säljer sina kroppar? Vi har besökt en laglig bordell i Berlin och intervjuat både chefen och de prostituerade. I Tyskland gör de statliga bordellerna reklam på tunnelbanor och bussar. Bordellen Artmeis är Tysklands största och skryter på sin hemsida att den är handikappanpassad med hissar och ramper, för alla slags besökare. Här jobbar mellan 90 och 120 kvinnor varje dag. Men vad blir egentligen skillnaden för kvinnorna när prostitution är lagligt? Bland forskarna skiljer sig åsikterna åt, men klart är att det finns en rad av dem som dömer ut Sveriges metod att försöka lagstifta bort prostitution. Det funkar inte menar de, och tycker att Sverige borde ta efter Tyskland. – Tvinga inte ut dem på gatan. Ge dem trygga och bättre arbetsvillkor och ge dem möjligheter att förändra jobbet när de vill göra det, säger Barbara, forskare i Tyskland som hjälper prostituerade ur sin situation även om hon är för deras rätt att sälja sin kropp. Inne på bordellen visas en polerad sida av verksamheten upp, bordellmamman visar runt bland rummen och berättar att alla prostituerade är egna företagare med skattsedel. Samtliga rum är utrustade med larmknappar om något går snett. Men vad säger de prostituerade själva? Och vågar de berätta allt framför kameran?
Sunday (26/7)
TV3
02:55-03:40

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? Robin Olsson har åkt till USA för att träffa fyra personer som är ihop med varandra samtidigt, i ett så kallat polygamt kollektiv. Förutom varandra har de två paren ungefär tio älskare till. – För oss handlar inte det här bara om att dela säng med varandra, alla vi delar även liv och vardag. Det är djupa och meningsfulla relationer, säger Jennifer som är en i kollektivet. Michael, Kamala, Jennifer och Tahl är originaluppsättningen. De är ihop med varandra, samtidigt så att säga. Även om två av dem också är lagligt gifta med varandra. Sedan tillkommer det ungefär tio stycken älskare vid sidan av. Alla bor de tillsammans i ett så kallat polygamt kollektiv. Hur gör de för att lösa relationsproblem? Finns inte svartsjukan för dem? – Jo, men skillnaden är att vi inte använder monogami som ett verktyg att försöka skärma av oss från svartsjukan med, säger Michael. I det stående inslaget "69 på roadtrip" besöker Alexandra och Kerstin Västerås och sätter upp en lokal sexpanel med två bartenders i stan.
Sunday (19/7)
TV3
02:55-03:45

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? Programledaren Robin Olsson åker till San Francisco för att ta reda på hur man bäst stimulerar kvinnans g-punkt. På plats träffar han Madison Young, sexualupplysare som specialiserat sig i ämnet. Först och främst får Robin lära sig hur man hittar den. Men minst lika viktigt: vad du gör med den för att framkalla såväl orgasm som utlösning. I San Fransisco är kursdeltagarna redan på plats tillsammans med Madison Young och hennes medhjälpare. Det visar sig snabbt att Robin kommit rätt, det Madison inte vet om kvinnans g-punkt verkar nämligen inte vara värt att veta. Hon visar på sin kompis – och försökskanin – hur man får en kvinna att komma till utlösning. Just utlösning behöver dock inte nödvändigtvis betyda att kvinnan också får orgasm samtidigt. Madison förklarar att den kan komma både före och efter. – Det handlar om kommunikation med din partner, inte om en speciell teknik. Man får guida varandra, säger Madison. I programinslaget ”69 på roadtrip” åker Kerstin och Alexandra vidare till Gävle för att snacka sex & samlevnad med två sjuksystrar.
Sunday (12/7)
TV3
03:20-04:10

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? Buck Angel är mannen som vågar vara annorlunda. Han har nämligen en vagina. Programledaren Robin Olsson åker till Mexiko för att träffa denna Buck, som föddes som kvinna, blev fotomodell och reste runt världen. För att sedan äta testosteron och förvandla sig till en man. Fast han behöll sin vagina. – Så många män definierar sig själva och vem de är genom sin penis. Jag vill visa att ”vara en man” handlar om så mycket mer än så, säger Buck i programmet. Idag är Buck Angel en lycklig man. Fast det har inte alltid varit så, hans ungdomsår präglades svårt av känslan att hela tiden vilja vara någon annan. Robin Olsson har rest till Mexico för en hemma-hos intervju hos Buck, som idag är lyckligt gift med en kvinna. Till vardags livnär sig Buck på att dansa och spela in porrfilmer. Som pornograf kan han dessutom stoltsera med att ha uppfunnit en helt egen genre. Hur funkar sex för Buck och hans fru? Och hur ser han egentligen på att många stämplar honom som ett ”freak”? I programpunkten "69 på Roadtrip" fortsätter Alexandra och Kerstin sin resa genom Sverige. Den här gången besöker de Katrineholm för att prata sex & samlevnad med två lokala tatuerare. Avsnitt 3 av 10.
Sunday (5/7)
TV3
01:50-02:40

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? Varför tänder en del på att bli iakttagna när de har sex? Detta handlar 69 saker du vill veta om sex om denna gång. Bland annat träffar programledaren Robin Olsson en ung svensk tjej som både älskar att visa sig naken och att ha sex med sig själv och andra offentligt. 26-åriga Tottis älskar att visa sig naken offentligt. Och hon gillar att ha sex utomhus, på platser där hon kan bli påkommen. Vad driver henne och de många andra som tänder på att de kan bli iakttagna? Det försöker Robin Olsson reda ut i det här avsnittet. På samma tema åker han till Los Angeles och träffar ett gäng människor som specialiserat sig på att spela in porrfilmer under vattnet. De verkar också väldigt bekväma med att man både tittar och filmar.
Sunday (28/6)
TV3
03:45-04:35

69 saker du vill veta om sex

I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation? I sin strävan att hjälpa svenskarna till ett bättre och mer upplyst sexliv räds programledaren Robin Olsson inga tabubelagda ämnen. I den nya säsongen av 69 saker du vill veta om sex träffar han bland annat Buck Angel, mannen med en vagina. Buck föddes som kvinna, jobbade som fotomodell och opererade sedan om sig. Men behöll sin vagina. Hur funkar sex för Buck? Robin åker även runt i Sverige för att intervjua svenskarna som älskar att få smisk. På köpet hittar han en hel värld där man bygger sina egna piskor och satsar på att finna den ultimata njutningen genom den nya trenden ”Flogging”.