Vilken kanal visar Taggart: Jagten på en morder?

Gamla visningar

Tuesday (22/9)
DR1
16:05-17:00

Taggart: Jagten på en morder

En prostitueret findes kvalt ved floden Clyde. Hun er det tredje offer for den mystiske morder, som pressen har døbt "Glasgow-kvæleren". Jim Taggart vender igen søgelyset mod kioskejeren Alec McGowan, der tidligere er dømt for voldtægt. Samtidig bliver den unge Liz Boyd mere og mere foruroliget over sin mands sære opførsel. Deler hun seng med en morder? Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Instruktion: Laurence Moody.
Tuesday (22/9)
DR1
15:10-16:05

Taggart: Jagten på en morder

En morder er løs i Glasgow. Nu har han to unge kvinders liv på samvittigheden, og Jim Taggart frygter, at han vil slå til igen. Det seneste offer er en 18-årig pige, der arbejdede i en videobutik. Taggart vender søgelyset mod hendes chef og elsker, Charlie Paterson. Men Taggarts egen chef er irriteret, da han opdager, at Taggart lader Paterson skygge, for de to er barndomsvenner og medlemmer af den samme golfklub. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Instruktion: Laurence Moody.
Monday (21/9)
DR1
16:05-17:00

Taggart: Jagten på en morder

Den bistre kriminalkommissær Jim Taggart er en strømer af den gamle skole. Han har arbejdet sig op fra bunden og har kun respekt for én ting - personlig erfaring. Så da den universitetsuddannede Peter Livingstone bliver hans nye makker, er der ikke plads til mange fejltrin, da de sammen må opklare mordet på en ung kvinde, der findes kvalt i en park. Historien er den allerførste Taggart-episode nogensinde. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Jean Taggart: Harriet Buchan. Instruktion: Laurence Moody.