När börjar Hundcoachen?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 12 av 14. Fredrik Steen beger sig till Ånn som ligger utanför Åre. Där träffar han Anna och hunden Pirko som vägrar låta någon klippa hans klor. Han besöker även Jean i Uppsala, ägare till golden retrievern Leo, som skriker efter uppmärksamhet.
Thursday (24/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 11 av 14. Hunden Zandor drar i kopplet så att ägaren Margareta har dragit ett finger ur led. Fredrik lär henne hur hon ska få bättre kontakt genom att vara roligare och leka med sin hund. Dessutom träffar Fredrik Jwanna och hunden Mimmi som han tidigare hjälpt.
Wednesday (23/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 10 av 14. Hunden Mimmi älskar att jaga bilar. Men problemet är egentligen inte bilarna utan att Mimmi tycker att matte Jwanna är den tråkigaste hon vet. Karin från Vällingby har problem att gå på promenad med sin hund Frasse, som blir alldeles rabiat när han möter andra hundar.
Tuesday (22/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 9 av 14. Hunden Casper följer efter sin matte Michaela hela tiden, när hon bäddar, äter, tittar på tv och hon får inte ens vara i fred i duschen. Hundcoachen Fredrik Steen visar Michaela och husse Jonas hur de får hunden att slappna av, frågan är om informationen går fram till matte.
Monday (21/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 8 av 14. Cormac älskar att jaga vilda djur. Ägarna Lars-Åke och Jean vågar inte släppa honom lös av rädsla för att han ska bli påkörd eller att han ska fånga ett djur. Hunden Bobo gillar inte andra hundar vilket ställer till problem när han ska ut och rastas.
Friday (18/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 7 av 14. Ewa älskar att jogga med sin hund Smilla. Men sedan hunden Leo flyttade in har joggingturerna blivit en plåga eftersom de hetsar varandra att ge sig på andra hundar. Kristina har problem med Mitra, en golden retriever som drar så hårt i kopplet att hon går på två ben i stället för fyra.
Thursday (17/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 6 av 14. Fredrik Steen befinner sig hos Catherine i Danderyd. Hemma hos henne råder anarki. De tre hundarna Ludde, Chanel och Bijou drar i kopplet, skäller samt kissar och bajsar inomhus. Fredrik slår näven i bordet och sätter både Catherine och hennes hundar i träning.
Wednesday (16/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 5 av 14. Hundcoachen Fredrik Steen åker till Strömsund för att hjälpa Gunilla med hennes hundspann. De tio hundarna stressar upp varandra och hon är rädd att att de ska fly med släden och lämna henne ensam uppe på fjället.Fredrik träffar även Ida från Eskiltuna. Hennes bulldog Bullen vägrar gå på promenad.
Tuesday (15/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 4 av 14. Sandra har tagit hand om hunden Emma åt sin mamma. Emma har aldrig fått lära sig att gå i koppel och det ställer till problem när Sandra och sonen Emanuel går ut på promenad med henne. Hunden Zeb från Ånge älskar att åka skoter men har problem att kontrollera sin iver.
Monday (14/9)
TV4
14:25-14:55

Hundcoachen

Svensk dokumentärserie från 2009. Hunden är en populär familjemedlem i många svenska hem men för vissa hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Nu får de hjälp av hundcoachen Fredrik Steen som både hjälper hundarna och ägarna att gå till botten med problemen.Del 3 av 14. Erika har problem med sin hund Iza. Hennes mormor och morfar har en pudel och när de hälsar på törs inte Erika släppa Iza lös av rädsla att hon ska attackera pudeln. Bella bor med sin ägare Tina på Tyresö. Tina har inte lyckats få bra kontakt med sin hund och törs inte släppa lös henne.