När går Pacific Paradise Police?

Gamla visningar

Tuesday (1/10)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

Joe og Harriet er på sporet af en forbryderring, der smugler unge asiatiske kvinder ind i Australien, hvor der venter dem en ussel tilværelse som sexslaver. Det er en risikabel opgave, for makkerparret er oppe mod en dødsensfarlig modstander, der ikke skyr nogen midler for at bremse deres efterforskning.
Monday (30/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

Liget af en ung prostitueret findes smidt i en affaldskomprimeringsmaskine. Det makabre fund sætter Joe og Harriet på sporet af en forbryderring, der smugler unge asiatiske kvinder ind i Australien, hvor der venter dem en ussel tilværelse som sexslaver.
Friday (27/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

En ældre kvinde findes banket til døde. Hun er den tredje ældre kvinde, der er blevet myrdet inden for kort tid. Er der en seriemorder på spil, der udser sig ældre mennesker som ofre? Politifolkene fra Kingsway station går på jagt efter svaret.
Thursday (26/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

Nicole står over for sin hidtil værste sag, da hun kaldes ud til gerningsstedet for et bestialsk mord. En ung kvinde er blevet voldtaget, torteret og brændt ihjel. Mens Nicole går på jagt efter gerningsmanden, tvinger det forfærdelige mord hende til at revurdere sit syn på forbrydelser og forbrydere.
Wednesday (25/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

Et anonymt tip fører politiet til liget af lægen Fiona Fawkner. Der venter holdet en vanskelig sag, for hospitalet, hvor Fawkner arbejdede, summer af hemmeligheder blandt både personale og patienter.
Tuesday (24/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

Theos verden styrter sammen, da han bliver stukket af en nål under et håndgemæng med en narkoman. Er han blevet smittet med en livstruende sygdom? Holdets seneste sag afleder ikke ligefrem Theos tanker. Et ældre ægtepar er blevet afsløret i tolden med heroin skjult i deres feriesouvenirs. Er parret blevet brugt som narkokurerer uden at vide det? Eller har de helt bevidst forsøgt at smugle stofferne ind i landet?
Monday (23/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

En sikkerhedsvagt for en rig bankmand findes myrdet i bankmandens hjem. Men hvordan kom morderen ind i den topsikrede luksusvilla? Fundet af en tand fra en kvinde eller et barn ved siden af liget gør ikke sagen mindre mystisk.
Friday (20/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

For 12 år siden fik Hudson buret Dale Trindle inde for manddrab. Nu skaffer sagen den garvede politimand problemer. Dale er blevet prøveløsladt og har indgivet en klage mod Hudson. Pludselig hænger Hudsons karriere i en tynd tråd, men Joe er overbevist om, at der stikker noget under. Er Dale ude efter andet og mere end hævn?
Thursday (19/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

Grønthandleren Tony Marinato findes myrdet. Snart står det klart, at han solgte andet end agurker og tomater. Tony dyrkede nemlig pot i stor stil, og samtidig viser det sig, at hans bror betaler beskyttelsespenge til mafiaen. Men hvem ønskede Tony død?
Wednesday (18/9)
DR1
14:15-15:00

Pacific Paradise Police

Et ligsyn renser Nick Adamou for mistanken om at have haft noget at gøre med et mistænkeligt dødsfald. Joe er rasende. Han har længe været ude efter Nick, men hver gang er Nick gledet mellem fingrene på ham. Men da Nicole får mistanke om, at Nick står bag tyveriet af en række luksusbiler, øjner Joe endnu en chance for at få ram på den glatte vaneforbryder.