När går Livet som milliardær?

Gamla visningar

Tuesday (25/8)
DR2
19:15-20:00

Livet som milliardær

"Kærlighed" De lever i en verden fyldt med penge, ambitioner og luksus, men livet som milliardær er også fyldt med misundelse og bekymring. Alt skal være større og dyrere, men frygten for at miste rigdom eller status forfølger dem. Velkommen til de superriges verden, hvor kærligheden ofte finder vej ved hjælp af penge. Nogle datingbureauer har specialiseret sig i netop milliardærers behov, mens advokater får høje honorarer for at lave ægteskabskontrakter eller for at hjælpe i skilsmissesager.
Monday (24/8)
DR2
19:15-20:00

Livet som milliardær

"Frygten" De lever i en verden fyldt med penge, ambitioner og luksus, men livet som milliardær er også fyldt med misundelse og bekymring. Velkommen til de superriges verden, hvor frygten for at miste rigdom, status eller deres liv forfølger dem hver eneste dag. Den personlige sikkerhed må ikke svigte, og derfor er skudsikkert glas og beskyttelsesrum en naturlig del af milliardærers liv.
Thursday (20/8)
DR2
19:15-20:00

Livet som milliardær

"Forbrug" De lever i en verden fyldt med penge, ambitioner og luksus, men livet som milliardær er også fyldt med misundelse og bekymring. Alt skal være større og dyrere, men frygten for at miste rigdom eller status forfølger dem. Velkommen til de superriges verden, hvor dyre tasker og smykker ikke længere er luksuriøst nok. Milliardærerne investerer i sportsklubber og bestiller ekstraordinære oplevelser og rejser for at tilfredsstille deres behov for at bruge deres mange penge.
Wednesday (19/8)
DR2
19:15-20:00

Livet som milliardær

"Personale" De lever i en verden fyldt med penge, ambitioner og luksus, men livet som milliardær er også fyldt med misundelse og bekymring. Alt skal være større og dyrere, men frygten for at miste rigdom eller status forfølger dem. Velkommen til de superriges verden, hvor barnepiger og kokke ikke er de eneste på lønningslisten. Piloter, kunsteksperter, gartnere og især privatlærere bliver ansat til at varetage milliardærernes interesser, og tilliden mellem medarbejder og chef er altafgørende.
Tuesday (18/8)
DR2
19:15-20:00

Livet som milliardær

"Ejendomme" De lever i en verden fyldt med penge, ambitioner og luksus, men livet som milliardær er også fyldt med misundelse og bekymring. Alt skal være større og dyrere, men frygten for at miste rigdom eller status forfølger dem. Velkommen til de superriges verden, hvor en milliardær typisk ejer flere palæer, slotte og penthouselejligheder, men hvis de overhovedet bor der, er det kun i korte perioder af gangen. Boligerne fungerer ikke som hjem, men som ambassader, der kan demonstrere ejernes rigdom, og de gør alt for at øge ejendomsværdien.
Monday (17/8)
DR2
19:15-20:00

Livet som milliardær

"Legetøj" De lever i en verden fyldt med penge, ambitioner og luksus, men livet som milliardær er også fyldt med misundelse og bekymring. Alt skal være større og dyrere, men frygten for at miste rigdom eller status forfølger dem. Velkommen til de superriges verden, hvor yachter, privatfly og biler er mere end blot transportmidler. De er symboler, der understreger, hvor rige milliardærerne er - men hvis de møder en med en større yacht eller en hurtigere bil, så føles det som et nederlag.