När börjar Undateable?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV12
12:00-12:30

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 13 av 13. Justin blir överlycklig när Nicki kommer hem till Detroit. Men glädjen blir kortvarig då Nicki har några nyheter att berätta.
Friday (25/9)
TV12
08:30-08:55

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 12 av 13. Killarna samlar ihop pengar för att hjälpa Justin med hans banklån men går över gränsen när de börjar ta affärsbeslut angående baren utan att prata med honom. Shelly och Brett skakar av sig Burski för att gå på en varsin dejt men Leslie råkar avslöja dem av misstag.
Friday (25/9)
TV12
08:00-08:30

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 11 av 13. Danny och Justin är oense om hur de ska handskas med en irriterande granne. Killarna skämtar på Dannys bekostnad för att bli bättre vänner med Sabrina men Danny förvånar dem alla med sin reaktion.
Thursday (17/9)
TV12
21:30-22:00

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 10 av 13. Justins pappa är i stan och när Danny blandar sig i deras komplicerade relation gör han saker och ting bara värre. Shelly påstår att Sabrinas jobb är för enkelt för att hon ska klaga så mycket på det. Sabrina slår vad om att Shelly inte skulle klara två dagar i hennes skor.
Thursday (17/9)
TV12
21:00-21:30

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 9 av 13. Justin uppmanar Danny att ta sitt förhållande med Sabrina till nästa nivå vilket gör att Danny reagerar på ett destruktivt men förutsägbart vis. Efter att Sabrina och Danny gör slut anlitar Justin henne för att ersätta Nicki på baren. Brett behöver hjälp med att hitta på ett speciellt namn.
Thursday (10/9)
TV12
21:30-22:00

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 8 av 13. Leslie är upprörd eftersom hennes före detta man Julius befinner sig i staden för att äntligen skriva på deras skilsmässopapper. Danny vågar inte berätta att han fortfarande umgås med Julius, vilket Justin tycker är dåligt. Shelly verkar ha en förmåga att kontrollera sina vänners drömmar.
Thursday (10/9)
TV12
21:00-21:30

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 7 av 13. Nicki är tillbaka i stan och tillbringar all sin tid i sovrummet med Justin. Han oroar sig för att han inte kommer vara tillräckligt bra i sängen och Danny kommer med råd. Burski erkänner att han inte har gråtit sedan han var fem år gammal och Shelly gör det till sin uppgift att ändra på det.
Thursday (27/8)
TV12
21:30-22:00

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 6 av 13. Danny uppmuntrar Brett till att bjuda ut en snygg elektriker vid namn Steve men när Steve säger att han inte är intresserad tar Brett det hårt. När han dessutom upptäcker att Justin är glad över att Danny hade fel blir han ännu argare. Leslie och Sabrina ger Justin råd om långdistansförhållanden.
Thursday (27/8)
TV12
21:00-21:30

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 5 av 13. När Justin berättar för Nicki att han är kär i henne blir hennes gensvar inte så entusiastiskt som han hade hoppats. Senare erkänner Nicki att hon var rädd för att svara eftersom hon måste lämna Detroit ett tag för att ta hand om sin sjuka mamma. Burski är väldigt kärvänlig gentemot Leslie.
Thursday (20/8)
TV12
21:30-22:00

Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara".Del 4 av 13. Danny tillbringar natten med Sabrina, en av Leslies vänner från universitetet. Han känner äntligen att han har klickat med en kvinna men Sabrina är inte intresserad av en andra dejt. Brett känner att hans vänskap med Justin har förändrats sedan han kom ut ur garderoben så han konfronterar honom.