När börjar Ro i sjælen?

Gamla visningar

Wednesday (2/9)
DR1
21:00-21:30

Ro i sjælen

Karina fylder 40 år og skal holde fest. For få år siden fik hun besked om, at hendes liv snart ville være slut. Hun satte sig for, at hun ville blive 40 år og holde en stor fest. Henrik, 46, er taget til Ægypten med sin familie. Her vil han bruge tid sammen med sine nærmeste og han vil have tid og ro til at tale med dem om sin kritiske livssituation. Sammen med sin søster skal Vinni, der er kommet hjem fra hospitalet, beslutte sig for, om hun vil på hospice. Torben er tidligere kræftlæge og selv ramt af uhelbredelig kræft. Da hans sygdom er i udvikling beslutter han sig for at realisere en gammel drøm...
Wednesday (26/8)
DR1
21:00-21:30

Ro i sjælen

Henrik, 46, har en aggressiv form for kræft i hjernen. En sygdom, man i gennemsnit lever halvandet år med. For Henrik betyder det, at han bruger al sin tid på familien, og at han har besluttet at tage en uge på ferie med sin kone og tre børn. Men inden han kan få lov til at tage af sted, skal han på hospitalet og have svar på sin seneste hjerne-scanning. Resultatet vil afgøre, om han får lov til at tage af sted.
Wednesday (19/8)
DR1
21:00-21:30

Ro i sjælen

Torben Palshof er kræftlæge, men blev for få år siden selv ramt af uhelbredelig kræft. Han tager en tur til Århus for at besøge en tidligere patient, som han behandlede og helbredte for nogle år tilbage. Vinni på 65 år har ikke set sin datter i over 5 år på grund af en konflikt i familien. For Vinni skaber uvenskabet så meget uro, at hun drømmer om en genforening inden, det er for sent.
Wednesday (12/8)
DR1
21:00-21:30

Ro i sjælen

Karina er 39 år og uhelbredeligt syg af kræft. For få år siden fik hun besked om, at hun havde få uger tilbage at leve i. I dag lever hun med uvisheden om, hvor længe kræften kan holdes i bero. Hun er netop gået i gang med at planlægge sin 40 års fødselsdag. Et delmål, som hun kæmper for at nå. Henrik er 46 år og lever med en meget aggressiv form for kræft i hjernen. Han har netop taget en beslutning om at han vil nå at tage sin familie med på en rejse til Ægypten.