Var visas Min sanning: Christina Jutterström?

Gamla visningar

Tuesday (28/7)
Kunskapskanalen
19:10-20:10

Min sanning: Christina Jutterström

Christina Jutterström är den första kvinnan som nått de tuffaste chefsposterna på Dagens Nyheter, Expressen och Sveriges Television. I Min sanning ser hon tillbaka på sina 50 år i journalistvärlden. Hon berättar hur hon formades av männen, hur det var att bli kallad järnladyn och vad hon tycker om den sängkammarjournalistik som hon anser smugit sig in i morgontidningarna. Från 27/7 i K. Textat sid. 199.
Tuesday (28/7)
SVT World
15:00-16:00

Min sanning: Christina Jutterström

Christina Jutterström är den första kvinnan som nått de tuffaste chefsposterna på Dagens Nyheter, Expressen och Sveriges Television. I Min sanning ser hon tillbaka på sina 50 år i journalistvärlden. Hon berättar hur hon formades av männen, hur det var att bli kallad järnladyn och vad hon tycker om den sängkammarjournalistik som hon anser smugit sig in i morgontidningarna. Från 27/7. Catch up. Textat sid. 199.
Monday (27/7)
SVT World
21:00-22:00

Min sanning: Christina Jutterström

Christina Jutterström är den första kvinnan som nått de tuffaste chefsposterna på Dagens Nyheter, Expressen och Sveriges Television. I Min sanning ser hon tillbaka på sina 50 år i journalistvärlden. Hon berättar hur hon formades av männen, hur det var att bli kallad järnladyn och vad hon tycker om den sängkammarjournalistik som hon anser smugit sig in i morgontidningarna. Även 28/7. Catch up. Textat sid. 199.
Monday (27/7)
Kunskapskanalen
21:00-22:00

Min sanning: Christina Jutterström

Christina Jutterström är den första kvinnan som nått de tuffaste chefsposterna på Dagens Nyheter, Expressen och Sveriges Television. I Min sanning ser hon tillbaka på sina 50 år i journalistvärlden. Hon berättar hur hon formades av männen, hur det var att bli kallad järnladyn och vad hon tycker om den sängkammarjournalistik som hon anser smugit sig in i morgontidningarna. Från 2014. Även i K 28/7. Textat sid. 199.