När börjar Trädgårdsdrömmar?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
Sjuan
11:30-12:30

Trädgårdsdrömmar

Svensk livsstilsserie från 2012. Linda Lindorff gör tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin om trista utemiljöer till blomstrande trädgårdar. Bland annat besöker de ett daghem, en ungdomsgård och ett barnkollo. De bjuder också på tips och råd om allt som hör en trädgård till.Del 1 av 6. Reprisstart. Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin tar sig an förskolan Ängens utegård. De förvandlar den tråkiga gården till en inspirerande lekplats där barnen får möjlighet att utveckla sin fantasi och lära sig om växter på ett lekfullt sätt.
Friday (10/7)
TV4
15:55-16:55

Trädgårdsdrömmar

Svensk trädgårdsserie från 2012. Linda Lindorff gör tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin om trista utemiljöer till blomstrande trädgårdar. Bland annat besöker de ett daghem, en ungdomsgård och ett barnkollo. De bjuder också på tips och råd om allt som hör en trädgård till.Del 6 av 6. Säsongsavslutning. Gänget fixar en utemiljö för alla åldrar på Fyrisgårdens allhus. Bland annat blir det nya rabatter, en stenlagd bandyplan och fler sittytor.
Thursday (9/7)
TV4
15:55-16:55

Trädgårdsdrömmar

Svensk trädgårdsserie från 2012. Linda Lindorff gör tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin om trista utemiljöer till blomstrande trädgårdar. Bland annat besöker de ett daghem, en ungdomsgård och ett barnkollo. De bjuder också på tips och råd om allt som hör en trädgård till.Del 5 av 6. På fritidsgården Eken samlas ungdomar för att umgås men de saknar trevliga utomhusytor att umgås på. Det blir det ändring på det när Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin tar sig an deras tråkiga uteplats.
Wednesday (8/7)
TV4
15:55-16:55

Trädgårdsdrömmar

Svensk trädgårdsserie från 2012. Linda Lindorff gör tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin om trista utemiljöer till blomstrande trädgårdar. Bland annat besöker de ett daghem, en ungdomsgård och ett barnkollo. De bjuder också på tips och råd om allt som hör en trädgård till.Del 4 av 6. Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin beger sig till Vännebos barnkollo för att se till att barnen får en trädgård att leka och umgås i. De förvandlar de trista tomma ytorna till ett grönskande paradis med många sittplatser och umgängesytor.
Tuesday (7/7)
TV4
15:55-16:55

Trädgårdsdrömmar

Svensk trädgårdsserie från 2012. Linda Lindorff gör tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin om trista utemiljöer till blomstrande trädgårdar. Bland annat besöker de ett daghem, en ungdomsgård och ett barnkollo. De bjuder också på tips och råd om allt som hör en trädgård till.Del 3 av 6. Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin åker till ett boende för ensamkommande flyktingpojkar. Där tar de sig an den risiga trädgården och gör bland annat ett badmintonnät av äppelträd.
Monday (6/7)
TV4
15:55-16:55

Trädgårdsdrömmar

Svensk trädgårdsserie från 2012. Linda Lindorff gör tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin om trista utemiljöer till blomstrande trädgårdar. Bland annat besöker de ett daghem, en ungdomsgård och ett barnkollo. De bjuder också på tips och råd om allt som hör en trädgård till.Del 2 av 6. Tallåsens demens- och äldreboende har bara en trist gräsplan att vistas på under varma dagar. Men nu blir det ändring på det när Linda och hennes kollegor tar sig an gräsplanen och förvandlar den till en blomstrande trädgård med en stor damm.
Friday (3/7)
TV4
15:55-16:55

Trädgårdsdrömmar

Svensk trädgårdsserie från 2012. Linda Lindorff gör tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin om trista utemiljöer till blomstrande trädgårdar. Bland annat besöker de ett daghem, en ungdomsgård och ett barnkollo. De bjuder också på tips och råd om allt som hör en trädgård till.Del 1 av 6. Reprisstart. Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin tar sig an förskolan Ängens utegård. De förvandlar den tråkiga gården till en inspirerande lekplats där barnen får möjlighet att utveckla sin fantasi och lära sig om växter på ett lekfullt sätt.